Μέσω του χρηματιστήριου, λίγο πριν από το κλείσιμο της συνεδρίασης της Παρασκευής, πέρασε πακέτο 2.355.840 μετοχών, ποσοστό 9,5% της Ελλάκτωρ.
Πρόκειται για ποσοστό που ανήκε στον Λεωνίδα Μπόμπολα και πέρασε στην Reggeborgh Invest και αφορά στην εξάσκηση του call option που είχε συναφθεί μεταξύ των δύο πλευρών.
Η συναλλαγή έγινε με τιμής μετοχής στα 1,20 ευρώ, ανεβάζοντας την συνολική αξία της πράξης στα 24,427 εκατ. ευρώ.











![Δημόσιο Χρέος: Η ακτινογραφία του δημοσίου χρέους για τα επόμενα χρόνια [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/ot_greek_debt5555-1024x600-1-1.jpg)



![Έκπτωση φόρου για δαπάνες που αφορούν λήψη υπηρεσιών για ενεργειακή, λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση κτιρίων [Μέρος Β]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2023/09/exoikonomo.jpg)
























