Η πορεία των αμερικανικών επενδύσεων αποτέλεσε θέμα της σημερινής συνάντησης του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, με τον Αμερικανό πρέσβη, Τζέφρι Πάιατ.
Σε ανάρτησή του στο twitter, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρει πως: «Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων @AdonisGeorgiadi συναντήθηκε με τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα @USAmbPyatt. Συζήτησαν την πορεία των αμερικανικών επενδύσεων στην Ελλάδα και τις προοπτικές για περαιτέρω επενδύσεις στη χώρα».
Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων @AdonisGeorgiadi συναντήθηκε με τον Πρέσβη των Η.Π.Α. στην Ελλάδα @USAmbPyatt . Συζήτησαν την πορεία των αμερικανικών επενδύσεων στην Ελλάδα και τις προοπτικές για περαιτέρω επενδύσεις στη χώρα pic.twitter.com/rEPgwHKn7m
— Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων (@MinDevGR) August 30, 2021

![Τακτοποίησης Φορολογικών Υποχρεώσεων που προκύπτουν από την απώλεια ζωής [Μέρος Α]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/08/liksiprothesmes-ofeiles-xrimata-kompiouteraki-logistis-forologia-1024x640-1.jpg)





































