Δυναμικά στον χώρο τον NFT έχουν μπει οι διασημότητες του Bollywood στην Ινδία, οι οποίες λανσάρουν όλο και περισσότερο ψηφιακά μη ανταλλάξιμα νομίσματα εξαργυρώνοντας το αυξανόμενο ενδιαφέρον για τέτοια περιουσιακά στοιχεία.

Τα NFT είναι ένας τύπος ψηφιακού περιουσιακού στοιχείου που χρησιμοποιεί την τεχνολογία blockchain για να καταγράφει την ιδιοκτησία αντικειμένων όπως εικόνες, βίντεο και άλλα συλλεκτικά αντικείμενα. Η πολυσύχναστη δημοτικότητά τους έχει μπερδέψει πολλούς, αλλά η εκρηκτική ανάπτυξη δεν δείχνει κανένα σημάδι μείωσης.

Σούπερ σταρ του Bollywood όπως ο Amitabh Bachchan και ο Salman Khan σχεδιάζουν να κυκλοφορήσουν σύντομα τα δικά τους NFT.

Όπως γράφει το Reuters ενώ τα NFT του Bachchan θα περιλαμβάνουν αυτόγραφες αφίσες των ταινιών του, ο Khan έχει δημιουργήσει ενθουσιασμό στον λογαριασμό του στο Twitter λέγοντας στους 43 εκατομμύρια ακολούθους του για την προγραμματισμένη κυκλοφορία του NFT.

«Τα NFT είναι αυτή τη στιγμή ξένα προς το Bollywood, αλλά είμαι βέβαιος ότι (σταρ του κινηματογράφου) θα το δουν ως μια άλλη πλατφόρμα όπου μπορούν να χρησιμοποιήσουν το υπάρχον περιεχόμενό τους και να δημιουργήσουν έσοδα», δήλωσε ο Ayaan Agnihotri του Bollycoin, μιας αγοράς NFT για περιουσιακά στοιχεία του Bollywood.

Ο Agnihotri είπε ότι μέσα σε λίγες ημέρες από την κυκλοφορία αυτού του μήνα, η πλατφόρμα του πούλησε 8 εκατομμύρια από τα 20 εκατομμύρια διαθέσιμα «BollyCoins», κρυπτονομίσματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά NFT κατά την κυκλοφορία τους. Ένα BollyCoin αξίζει 10 σεντς ΗΠΑ.

Ο Vishakha Singh, αντιπρόεδρος για τα NFTs στο ινδικό ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης WazirX, είπε ότι η συμμετοχή διασημοτήτων στο τμήμα πρόκειται να δημιουργήσει ενθουσιασμό στον χώρο.

Αυτό, είπε, «είναι υπέροχο για το σύστημα. Αυτό θα μας βοηθήσει να συγκεντρώσουμε περισσότερη ευαισθητοποίηση για αυτόν τον νέο κόσμο των ψηφιακών στοιχείων που αλλάζει το παιχνίδι», είπε ο Singh.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Crypto