Στο χώρο των NFTs μπαίνει και ο βραβευμένος σκηνοθέτης και συγγραφέας Κουέντιν Ταραντίνο, ο οποίος αποφάσισε να δημοπρατήσει επτά άκοπες σκηνές από το «Pulp Fiction» ως μη ανταλλάξιμες μάρκες (NFTs), συμπεριλαμβανομένων επίσης πρωτότυπων χειρόγραφων σεναρίων από την ταινία και αποκλειστικού ηχητικού σχολίου από τον ίδιο. Τα συλλεκτικά αυτά αντικείμενα θα δημοπρατηθούν στην αγορά NFT OpenSea.

Τα NFT του Ταραντίνο προστατεύουν όχι μόνο το περιεχόμενο «Pulp Fiction» του σκηνοθέτη που δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας, αλλά και την ταυτότητα των τελικών ιδιοκτητών. Είναι το πιο πρόσφατο στοίχημα του Χόλιγουντ στα NFT, μετά τη συνεργασία του φημισμένου κινηματογραφιστή David Lynch με την Interpol τον περασμένο μήνα. Η MGM συνεργάστηκε πρόσφατα με την VeVe για την κυκλοφορία των NFTs για το «No Time to Die», καθιστώντας την την πρώτη ταινία του James Bond με ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα.

«Είμαι ενθουσιασμένος που παρουσιάζω αυτές τις αποκλειστικές σκηνές από το «Pulp Fiction» στους θαυμαστές. Το Secret Network και το Secret NFT παρέχουν έναν εντελώς νέο κόσμο σύνδεσης θαυμαστών και καλλιτεχνών και είμαι ενθουσιασμένος που είμαι μέρος αυτού» σχολίασε ο Ταραντίνο.

Ο Ταραντίνο έχει προγραμματιστεί να σχολιάσει τα NFΤs του «Pulp Fiction» κατά τη διάρκεια ενός πάνελ μαζί με τον επενδυτή κρυπτονομισμάτων Mike Novogratz, ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Galaxy Digital και άλλους, στο συνέδριο NFT NYC.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Crypto