Ο ιδιοκτήτης του Playboy επιταχύνει το λανσάρισμα της ιστοσελίδας Centfold, μετά τη συμφωνία για την εξαγορά της Dream, μιας πλατφόρμας κοινωνικού περιεχομένου, έναντι 30 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο ιστότοπος θα κυκλοφορήσει έως το τέλος του έτους, αρκετά νωρίτερα από τον αρχικό σχεδιασμό που προέβλεπε έναρξη το δεύτερο εξάμηνο του επόμενου έτους, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της PLBY Group Inc. Μπεν Κον.

Σε συνέντευξή του στο Bloomberg ο Μπεν Κον ανέφερε ότι η Dream θα χρησιμεύσει ως τεχνολογικό θεμέλιο για τον νέο ιστότοπο, το οποίο θα επιτρέπει στους δημιουργούς περιεχομένου να αλληλοεπιδρούν απευθείας με τους θαυμαστές τους. Παράλληλα θα προσφέρει πρόσβαση σε περιεχόμενο προϊόντα του Playboy. Η πλατφόρμα θα υποστηρίζει επίσης ενσωμάτωση blockchain και NFT.

«Είμαστε μια πλατφόρμα ελεύθερης έκφρασης εδώ και 70 χρόνια για μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον κόσμο και αυτή είναι η επόμενη γενιά του», είπε ο Κον στο Bloomberg.

Η επίσπευση της κυκλοφορίας του site, έρχεται λίγο καιρό μετά την υπόθεση της συνδρομητικής υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης OnlyFans, η οποία προκάλεσε αναστάτωση μεταξύ των εργαζομένων του σεξ και των δημιουργών περιεχομένου τον Αύγουστο, απαγορεύοντας το σεξουαλικά άσεμνο υλικό.

Στη συνέχεια ωστόσο, η εταιρεία ανέτρεψε την απόφαση αφού είπε ότι «εξασφάλισε τις απαραίτητες εγγυήσεις» για να συνεχίσει να λειτουργεί με το γνωστό σεξουαλικό περιεχόμενο.

Το Centerfold.com θα ενσωματώσει διαφορετικές δυνατότητες εγγραφής, συμπεριλαμβανομένων δώρων, συμβουλών και άμεσων μηνυμάτων ή ακόμα και «συνάντηση» με τα «ταλέντα» και τους πρωταγωνιστές.

Θα χρησιμεύσει επίσης ως ένα μεγαλύτερο εμπορικό παιχνίδι, επιτρέποντας στους δημιουργούς είτε να συνεργαστούν με το PLBY για την υπάρχουσα επωνυμία ή τα προϊόντα του είτε να δημιουργήσουν νέα εμπορεύματα που συνδέονται απευθείας με αυτά και τα οποία μπορεί να πουλήσει η PLBY.

Η εξαγορά της Dream, η οποία θα χρηματοδοτηθεί κυρίως σε μετοχές, αναμένεται να κλείσει το τέταρτο τρίμηνο.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News