Ethereum (ETH):
Τo ΕΤΗ έχει αποκτήσει σοβαρή αντίσταση σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα στα 4.350 δολάρια. Ο στόχος στα short βρίσκεται στα 3.990.
Solana (SOL):
Πιέσεις για το SOL. Όσο είναι κάτω από τα 225, είναι σε καθοδική φάση, με επόμενη στάση τα 199.
Cardano (ADA):
Το ADA παραμένει σε αρνητική περιοχή, μετά την απώλεια της κρίσιμης στήριξης των 1,98. Η αντίσταση βρίσκεται στα 1,91 και η επόμενη στάση στα 1,74.
XRP:
Επιβαρυμένο το XRP. Συνεχίζει πτωτικά, καθώς έχασε τα 1,18 που έθεταν όριο στην ανοδικότητά του. Πλέον, η περιοχή 1,16 έδωσε short ανοίγματα, με επόμενο στόχο τα 1,02 και στοπ πάνω από 1,22 σε κλείσιμο ώρας.



![120 δόσεις: Από τον Νοέμβριο η ρύθμιση για χρέη στο δημόσιο [παράδειγμα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2023/06/ritmisi.jpg)











![Ακίνητα: Κύμα μεταβιβάσεων ενόψει του φόρου 15% [πίνακας]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/07/akinita.png)


























