Στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων 16 μηνών εξακολουθεί να κινείται το Bitcoin σήμερα Πέμπτη, οδηγώντας σε φυγή από περιουσιακά στοιχεία υψηλού ρίσκου, όπως οι μετοχές τεχνολογίας, ενώ η κατάρρευση του stablecoin TerraUSD, έρχεται να επιτείνει την πίεση στις αγορές κρυπτονομισμάτων.

Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο έπεσε έως και τα 26.970 δολάρια, για να φτάσει στο χαμηλότερο επίπεδο από τις 28 Δεκεμβρίου 2020. Στις τελευταίες οκτώ συνεδρίες, απώλεσε 13.000 δολάρια από την αξία του ήτοι το ένα τρίτο.

Το Bitcoin εκτοξεύτηκε το 2021 φτάνοντας σε υψηλό όλων των εποχών των 69.000 δολαρίων τον Νοέμβριο.

Οι traders  λένε ότι η πρόσφατη πτώση του Bitcoin αντικατοπτρίζει την πτώση των μετοχών τεχνολογίας, καθώς ο Nasdaq υποχώρησε κατά 6,4% αυτή την εβδομάδα.

Οι παράγοντες της αγοράς crypto εξακολουθούν να βολιδοσκοπούν τις συνέπειες της κατάρρευσής της για να προσδιορίσουν εάν κάποιες μεγάλες εταιρείες ή επενδυτές έχουν πληγεί σοβαρά, ως πιθανή ένδειξη για ευρύτερη μετάδοση των αρνητικών εξελίξεων.

Το Ether, το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο, υποχώρησε περισσότερο από 10% την Πέμπτη φθάνοντας στα 1.833 δολάρια, το χαμηλότερο από τον Ιούλιο του 2021.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Crypto