Την προκήρυξη ηλεκτρονικού ανοιχτού πλειοδοτικού διαγωνισμού (e-auction) για την μακροχρόνια εκμίσθωση ακινήτου στο Ηράκλειο Κρήτης, στην περιοχή Λιοντάρια, ανακοινώσε η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ)

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους υπερκείμενους του ισογείου ορόφους, των δύο διακριτών κτιρίων Α & Β, εκατέρωθεν της οδού Τζουλάκη στο κέντρο της πόλης. Ο πλειοδοτικός διαγωνισμός θα διεξαχθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας  www.e-publicrealestate.gr.

Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε 30 έτη από την υπογραφή της μισθωτικής σύμβασης με δυνατότητα παράτασης επιπλέον 10 ετών, κατόπιν συμφωνίας των δύο μερών.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι η εκμίσθωση του ακινήτου ως έχει, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με τις επιτρεπόμενες χρήσεις στην περιοχή.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο ανάδοχος θα αναλάβει την υποχρέωση να προσαρμόσει το ακίνητο σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που ορίζει το νομικό πλαίσιο, καθώς και τα έξοδα για τις εργασίες προσαρμογής και αποκατάστασης του ακινήτου, προκειμένου να καταστεί δυνατή η λειτουργία του για το σκοπό που προορίζεται. Σύμφωνα με το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) του ακινήτου, το Τμήμα Α (Κτήριο Α) του ακινήτου κατατάσσεται στην κατηγορία Ζ, ενώ το Τμήμα Β (Κτήριο Β) στην κατηγορία Ε.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σύμφωνα με τον Κανονισμό Εκμισθώσεων, Μισθώσεων, Παραχωρήσεων, Εκποιήσεων, Ανταλλαγών, Αγορών και Αντιπαροχών της ΕΤΑΔ Α.Ε.

Οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να λάβουν σχετική πληροφόρηση για τη διαγωνιστική διαδικασία και να προμηθευτούν τους Γενικούς και Ειδικούς όρους του Διαγωνισμού, καλούνται να επισκεφθούν την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.e-publicrealestate.gr

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό είναι η εγγραφή του ενδιαφερόμενου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Προθεσμία και τόπος υποβολής του Φακέλου Δικαιολογητικών του διαγωνισμού, ορίζεται η Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022, 13:00 ώρα Ελλάδος, στα γραφεία της ΕΤΑΔ Α.Ε., Βουλής 7 Σύνταγμα, Αθήνα 105 62 (2ος όροφος – Πρωτόκολλο).

Η ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής της οικονομικής προσφοράς θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες που θα περάσουν επιτυχώς το στάδιο ελέγχου δικαιολογητικών συμμετοχής σύμφωνα με τους ισχύοντες Γενικούς Όρους Διαγωνισμού για τους ανοικτούς διαγωνισμούς με δικαίωμα αντιπροσφορών σχετικά με την εκμίσθωση ακινήτων της ΕΤΑΔ Α.Ε.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Τιτάν: Συνεργασία με Orcan Energy για μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος
Επιχειρήσεις |

Τιτάν: Συνεργασία με Orcan Energy για μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος

Η συνεργασία αυτή θα αξιοποιήσει την τεχνογνωσία του Τιτάνα στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα κατά την παραγωγή τσιμέντου και την σημαντική εμπειρία της Orcan Energy στην εφαρμογή λύσεων βιώσιμης ενέργειας