Στις φετινές «Ημέρες Καριέρας» που διεξάγεται στο Ζάππειο Μέγαρο και διοργανώνονται από το Γραφείο Διασύνδεσης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ), παρευρέθηκαν ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Άγγελος Συρίγος, και ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ και καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Χρήστος Ταραντίλης.

Όπως τονίζεται, στην εκδήλωση του ΟΠΑ, που έχει μακρά παράδοση στην προώθηση των θεμάτων Εύρεσης Εργασίας, Σταδιοδρομίας και Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού, συμμετέχουν περισσότερες από 70 επιχειρήσεις ποικίλων κλάδων της οικονομίας, διενεργώντας πραγματικές συνεντεύξεις σε πάνω από 500 προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς, διδακτορικούς φοιτητές και αποφοίτους του Ιδρύματος.

Διαβάστε επίσης: Μια εμπειρική μελέτη στο δημοσιοοικονομικό αλφαβητισμό των πολιτών

Τα βιογραφικά σημειώματα όλων των συμμετεχόντων θα είναι προσβάσιμα από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις με ισχύ για διάστημα 12 μηνών από την ημερομηνία της εκδήλωσης, με δυνατότητα ανανέωσής τους.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Academia
Οι agro-startups επιχειρήσεις ανά περιφέρεια και τα χαρακτηριστικά τους
Academia |

Οι agro-startups επιχειρήσεις ανά περιφέρεια και τα χαρακτηριστικά τους

Πώς καταγράφονται τα Agro-start ups στην χώρα; Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά τους; Η Ιωάννα Σαπφώ Πεπελάση επιστημονική διευθύντρια στο Παρατηρητήριο Περιφερειακών Πολιτικών και ο ερευνητής Γιάννης Μπέσης καταγράφουν τα σημερινά δεδομένα με βάση τα πρόσφατα στοιχεία από το Elevate Greece, τη μεγαλύτερη βάση δεδομένων για τις early stage startups στην Ελλάδα.

Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για το 5G
Academia |

Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για το 5G

Μια νέα, ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία ανέλαβε η Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, δημιουργώντας στο YouTube το κανάλι “Auth Engineering”. Στόχος της είναι να συμμετέχει με εξωστρέφεια στον δημόσιο διάλογο ενημερώνοντας επιστημονικά για θέματα που συζητούμε στην καθημερινότητά μας.