Την απορρόφηση πέντε θυγατρικών της εταιρειών αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της Prodea Investment. Πρόκειται για τις «NEW METAL EXPERT Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία», «ΗΡΙΝΝΑ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΦΡΑΓΚΟΚΚΛΗΣΙΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ» και «ILIDA OFFICE Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Υπηρεσιών και Αξιοποίησης Ακινήτων»

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Η Προντέα Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία (η «Εταιρεία») ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό ότι δια των από 30.09.2022 και 14.11.2022 αποφάσεων του Διοικητικού της Συμβουλίου αποφάσισε την εκκίνηση διαδικασίας συγχώνευσης με απορρόφηση από την Εταιρεία των 100% θυγατρικών της εταιρειών «ΗΛΔΗΜ Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία», «NEW METAL EXPERT Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία», «ΗΡΙΝΝΑ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΦΡΑΓΚΟΚΚΛΗΣΙΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ» και «ILIDA OFFICE Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Υπηρεσιών και Αξιοποίησης Ακινήτων» (από κοινού οι «Απορροφώμενες»), η οποία θα λάβει χώρα με συνδυαστική εφαρμογή των άρθρων 6-21 και 30-38 του Ν. 4601/2019, και των άρθρων 1-5 του Ν. 2166/1993, έκαστος όπως ισχύει.

Τα Διοικητικά Συμβούλια της Εταιρείας και των Απορροφώμενων όρισαν ως ημερομηνία ισολογισμού μετασχηματισμού για τους σκοπούς της συγχώνευσης την 30.09.2022 και προχώρησαν στην από κοινού σύνταξη σχεδίου σύμβασης συγχώνευσης με ημερομηνία 15.11.2022, το οποίο καταχώρησαν στο διαδικτυακό τόπο του Γ.Ε.ΜΗ. στις 16.11.2022, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της κείμενης νομοθεσίας.

Η Εταιρεία θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για την ολοκλήρωση της διαδικασίας συγχώνευσης, μετά την τήρηση της κατά νόμο απαιτούμενης διαδικασίας.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Blueground: Νέα χρηματοδότηση 45 εκατ. δολαρίων – Τα επόμενα σχέδια
Επιχειρήσεις |

Χρηματοδότηση 45 εκατ. δολαρίων για την Blueground – Πώς έφτασε τα 15.000 διαμερίσματα σε όλο τον κόσμο

Η αξία της εταιρείας έχει αυξηθεί από την προηγούμενη αποτίμηση των 750 εκατ. δολαρίων μετά την αύξηση της σειράς Γ ύψους 140 εκατ. δολαρίων τον Σεπτέμβριο του 2021