Σε τιμή… ευκαιρίας πουλάει την εμβληματική έπαυλή της στο Μαλιμπού η πολυβραβευμένη τραγουδίστρια, ηθοποιός, σκηνοθέτις και παραγωγός Σερ. Και μάλιστα, επειδή την πρώτη φορά δεν κατάφερε να την πουλήσει, τώρα κάνει έκπτωση κατά 10 εκατ. δολάρια, ρίχνοντας το τίμημα στη «δελεαστική» τιμή των 75 εκατ. δολαρίων.

«Το σπίτι μου είναι τόσο ξεχωριστό γιατί είναι το καταφύγιό μου, το φρούριο μου, πραγματικά—το μόνο μέρος που έχω ιδιωτικότητα», έχει δηλώσει η ίδια στο παρελθόν.

Η 76χρονη τραγουδίστρια έβγαλε προς πώληση για πρώτη φορά την ιταλικού αναγεννησιακού στιλ έπαυλη προς 85 εκατομμύρια δολάρια τον Οκτώβριο του 2022, σύμφωνα με τη Wall Street Journal. Έξι μήνες αργότερα, ρίχνει την τιμή κατά 10 εκατ. δολάρια, αφού η πρώτη της απόπειρα πώλησης δεν απέδωσε.

Το σπίτι με επτά υπνοδωμάτια, εννέα μπάνια, 1.200 τ.μ. βρίσκεται σε έκταση 7 στρεμμάτων και περιβάλλεται από γήπεδο τένις και πισίνα.

Το ακίνητο προσφέρει μοναδική θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό από τα τοξωτά παράθυρα. Ο δρόμος είναι επίσης γεμάτος με δεκάδες  σύμφωνα, σύμφωνα με τη WSJ.

Η Cher είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι ήθελε να φτιάξει τη δική της «εκδοχή βενετσιάνικου σπιτιού» αφού εμπνεύστηκε από τις επισκέψεις της στη Βενετία και το Casa Casuarina, την έπαυλη του αείμνηστου φίλου της Τζιάνι Βερσάτσε στο South Beach του Μαϊάμι, σύμφωνα με το Architectural Digest, που επικαλείται το People.

Το σπίτι χρειάστηκε πέντε χρόνια για να κατασκευαστεί και έχει χρησιμοποιηθεί ένα μεγάλο εύρος πολυτελών υλικών όπως ασβεστόλιθος και μάρμαρο που εισάγονται από την Ιταλία και τη Γαλλία, χειροποίητο μπρούτζο στις πόρτες και πλακάκια από την Ισπανία και το Μαρόκο, σύμφωνα με το πωλητήριο.

Οι εσωτερικοί χώροι διαθέτουν επιρροές από όλο τον κόσμο, με το σαλόνι να διαθέτει έναν μεγάλο μαροκινό πολυέλαιο και το κύριο μπάνιο σχεδιασμένο σαν χαμάμ.

Δύο vintage μπρούτζινοι ταύροι διακοσμούν τον μπροστινό εξωτερικό χώρο του σπιτιού, εμπνευσμένοι από το ζώδιο της Cher, τον Ταύρο.

Εν όψει της κυκλοφορίας του σπιτιού στην αγορά τον Οκτώβριο του 2022, η Cher είχε δηλώσει: “Αυτό το σπίτι ήταν ένα από τα μεγαλύτερα πάθη της ζωής μου. Απόλαυσα κάθε στιγμή της δημιουργίας και της εξέλιξής του, αλλά τώρα είναι καιρός να μεταβιβάσω αυτήν τη μαγεία σε άλλους.”

Εκτός από τα επτά υπνοδωμάτια, υπάρχει και ένας χώρος που λειτουργεί ως ξενώνας.

Η κύρια σουίτα διαθέτει επίσης μια αίθουσα διαλογισμού και δύο ντουλάπες, συμπεριλαμβανομένης μιας που λειτουργεί και ως δωμάτιο πανικού.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus