Σε αναστολή πτήσεων προχώρησε η αμερικανική αεροπορική εταιρεία Southwest Airlines την Τρίτη, καθώς ανέφερε τεχνικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να σημειωθούν καθυστερήσεις πτήσεων σε όλη τη χώρα.

Από νωρίς το πρωί, στις ΗΠΑ περισσότερες από 1.200 πτήσεις, ή το 30% του προγράμματος της Southwest, καθυστέρησαν, σύμφωνα με τον ιστότοπο παρακολούθησης πτήσεων FlightAware.

Αεροπορικές εταιρείες: «Αναταράξεις» λόγω ακριβών καυσίμων και προβλέψεων για ύφεση

«Γνωρίζουμε τα προβλήματα με τον ιστότοπό μας και την εφαρμογή για κινητά, αλλά εργαζόμαστε σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας έχουν πλήρεις δυνατότητες», απάντησε η εταιρεία μέσω του λογαριασμούς της στο Twitter.

«Οι ενημερώσεις θα κοινοποιούνται όταν ο ιστότοπος είναι πλήρως λειτουργικός. Παρακαλώ συνεχίστε να είστε εκεί μαζί μας!»

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας είπε ότι ο αερομεταφορέας ζήτησε την αναστολή πτήσεων.

Η Southwest Airlines Co., που συνήθως αναφέρεται ως Southwest, έχει την έδρα της στις Ηνωμένες Πολιτείες και είναι ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας χαμηλού κόστους στον κόσμο. Η έδρα του βρίσκεται στο Ντάλας του Τέξας και πραγματοποιεί αεροπορικές πτήσεις σε 121 προορισμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε 10 επιπλέον χώρες.

Σήμερα δραστηριοποιείται σε αεροδρόμια 42 πολιτειών και σε πολλούς προορισμούς της Κεντρικής Αμερικής.

Το 2018, η Southwest μετέφερε περισσότερους επιβάτες εσωτερικού από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή