
Την παράσταση έκλεψε ξανά δύο ημέρες μετά τη στέψη του Βασιλιά Καρόλου, ο μικρός πρίγκιπας Λούις, γιος του Ουίλιαμ και της Κέιτ. Μετά τις φωτογραφίες κατά την τελετή στέψης του παππού του, όπου πιάστηκε να χασμουριέται και να συνομιλεί με την αδελφή του, πριγκίπισσα Σαρλότ, ο μικρός έκλεψε ξανά τις εντυπώσεις.
Αυτή τη φορά σε μία εκδήλωση εθελοντισμού κατά την τελευταία ημέρα των εκδηλώσεων για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου, ο μικρός πρίγκιπας πιάστηκε να «οδηγεί» έναν εκσκαφέα JCB μαζί με τον πατέρα του, να φτυαρίζει, να καταβροχθίζει μαρσμέλοου αλλά και να ρίχνει ενθουσιωδώς με τόξο.
Βασιλιάς Κάρολος: Όσα συνέβησαν στην φαντασμαγορική συναυλία στο Ουίνδσορ
Ο πρίγκιπας Λούις μαζί με τους γονείς του και τα μεγαλύτερα αδέρφια του, τον πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ βοήθησαν στην ανακαίνιση μιας προσκοπικής καλύβας.
Μάλιστα ο μικρός πρίγκιπας λατρεύεται από τον κόσμο και μετατρέπεται από πολύ μικρός στο αγαπημένο μέλος της βασιλικής οικογένειας, καθώς τα βίντεο με τις προσπάθειες εθελοντισμού του μαγνήτισαν τα βλέμματα των με πολλούς από τους φίλους της βασιλικής οικογένειας να τον χαρακτηρίζουν ως «διασκεδαστή», «μικρό θρύλο» αλλά και «αγαπημένο μέλος της βασιλικής οικογένειας».
Louis got smoke in his eyes as he toasted marshmallows before saying: “I like mine just like this.” #coronation pic.twitter.com/cA0aJEc0ix
— Victoria Ward (@victoria_ward) May 8, 2023
Δίπλα στον πατέρα του σε εκσκαφέα
Ο πρίγκιπας Λούις κάθισε δίπλα στον πατέρα του στον εκσκαφέα καθώς ο πρίγκιπας Ουίλιαμ χειριζόταν το μηχάνημα για να μεταφέρει χώμα.
Ο πρίγκιπας Λούις γέμισε καρότσι με χώμα
Στη συνέχεια ο 5χρονος πρίγκιπας προσπάθησε να γεμίσει ένα καρότσι με χώμα και δείχνει να είναι ιδιαίτερα συγκεντρωμένος στη δουλειά του, κρατώντας επιμελώς το φτυάρι προτού προσπαθήσει να μεταφέρει το καρότσι ο ίδιος και να το αδειάσει με τη βοήθεια της μητέρας του.
Μάλιστα προσπάθησε να συνεισφέρει και στο εσωτερικό βάψιμο της καλύβας, βάφοντας με γυμνά χέρια υπό την επίβλεψη της μητέρας του Κέιτ Μίντελντον.
Έκλεψε την παράσταση ο «καλοφαγάς» πρίγκιπας Λούις
Στο τέλος τα νεαρά μέλη της βασιλικής οικογένειας πήραν επιβράβευση για τη σκληρή δουλειά, ψήνοντας μαρσμέλοου και παίζοντας τοξοβολία.
Μάλιστα κι εκεί ο πρίγκιπας Λούις κατάφερε να τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα καθώς διακρίνεται να «καταβροχθίσει» τα μαρσμέλοου, καθώς τρώει ένα και στη συνέχεια ρίχνει το άδειο ξύλο στη φωτιά, ενώ σε ένα στιγμιότυπο διακρίνεται να καλύπτει το πρόσωπό του από τον καπνό, προτού πει στους άλλους «μου αρέσει το δικό μου, να τα κάνετε σαν αυτό».
Louis got smoke in his eyes as he toasted marshmallows before saying: “I like mine just like this.” #coronation pic.twitter.com/cA0aJEc0ix
— Victoria Ward (@victoria_ward) May 8, 2023
Μάλιστα ένας φαν του πρίγκιπα Λούις στάθηκε στην αγάπη του για τα μαρσμέλοου, «είναι καλοφαγάς. Προβλέπω ότι θα γίνει ένας σεφ και θα φτιάξει το πιο μοντέρνο εστιατόριο στο Ουίνσντορ».
„You made his day.“ 😁 pic.twitter.com/t7pqThbtT0
— ChristinZ (@ChristinsQueens) May 8, 2023
Στη συνέχεια του νεότερο μέλος της οικογένειας δοκίμασε την τύχη του στην τοξοβολία, ρίχνοντας πλαστικά βέλη, προσπαθώντας να πετύχει τον στόχο.
Πηγή: in.gr


Latest News

Οργιάζουν τα σενάρια για την τύχη του Ζελένσκι
Εν μέσω ασφυκτικής πίεσης βρίσκεται ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι που καλείται να λάβει κρίσιμες αποφάσεις για τη χώρα του.

ΒΗΜΑ της Κυριακής: Έρχεται στις 27 Απριλίου με συναρπαστικές προσφορές
Το ΒΗΜΑ κυκλοφορεί την Κυριακή 27 Απριλίου μαζί με το ΒΗΜΑ στην Ιστορία «1939-1945 Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος», το περιοδικό Vita, τη μαθητική εφημερίδα της Νάξου και φυσικά, το ΒΗΜΑGAZINO

Το ReArm της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας – Το παρασκήνιο της σύσκεψης στο Μαξίμου
Οι εκπρόσωποι της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας που συμμετείχαν στη σύσκεψη στο Μαξίμου και οι στόχοι που τέθηκαν

Τι αλλάζει στις συναλλαγές με το Δημόσιο – Ποια «δημοφιλή» πιστοποιητικά καταργούνται
Κοινό Δελτίο Τύπου των Υπουργείων Εσωτερικών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Μητσοτάκης: Συνάντηση με εκπροσώπους εταιρειών της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας
Συζητήθηκαν οι δυνατότητες συνεργειών και οι προοπτικές συμμετοχής των ελληνικών εταιρειών αμυντικής τεχνολογίας σε εγχώρια και ευρωπαϊκά αμυντικά προγράμματα

Συναντήσεις Τζιτζικώστα με Airbus και Boeing
Αντικείμενο των συναντήσεων ήταν η νέα πολιτική της ΕΕ για τις αερομεταφορές και τη νέα Στρατηγική για τις Αερομεταφορές

Παράταση μέχρι 15 Ιουνίου για τα ακαθάριστα οικόπεδα - Πώς θα κάνετε τη δήλωση
Την παράταση ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος τόνισε ότι ο καθαρισμός των οικοπέδων προστάτεψε πέρυσι περιουσίες και βοήθησε την Πυροσβεστική.

Πρέπει να ανησυχεί η Ελλάδα μετά τον σεισμό στην Κωνσταντινούπολη; - Τι απαντούν σεισμολόγοι
Ο σεισμός στην Κωνσταντινούπολη προκάλεσε πανικό, ενώ ξύπνησε άσχημες αναμνήσεις – Σεισμολόγοι απαντούν για το εάν θα επηρεαστεί η Ελλάδα

Τραμπ: Νομίζω έχουμε συμφωνία με τη Ρωσία – Πρέπει να καταλήξουμε σε συμφωνία με τον Ζελένσκι
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε το βράδυ χθες Τετάρτη (τοπική ώρα) στον Λευκό Οίκο πως θεωρεί ότι έχει κλείσει «συμφωνία με τη Ρωσία»

Απλώνοντας μέχρι εκεί που αντέχει η τσέπη
Η μεγάλη υπόθεση ωστόσο για τη χώρα, το σημαντικό εάν πηγαίνουμε στη σωστή ή τη λάθος κατεύθυνση είναι ξανά το παλιό αυτό που παρακολουθούσαμε στα «μαύρα» χρόνια