
Οι κάλπες έχουν ανοίξει από τις 7 το πρωί και οι δικαστικοί αντιπρόσωποι είναι στις θέσεις τους για την εκλογική μάχη της 25ης Ιουνίου.
Δεν λείπουν ωστόσο τα απρόοπτα και από αυτήν εκλογική διαδικασία.
Η δικηγόρος Εβελίνα Χαλαμπαλάκη, έχει οριστεί ως δικαστική αντιπρόσωπος, και μίλησε στο MEGA για την περιπέτεια της στο αεροδρόμιο.
«Ταξίδευα από Ηράκλειο προς Μυτιλήνη, γιατί διορίστηκα Λέσβο, με ανταπόκριση Αθήνα. Είχαμε μία περιπέτεια με τις αποσκευές, μέσα στις αποσκευές βρισκόταν ο διορισμός και όλα τα έγγραφα που είχα προετοιμάσει για τις εκλογές, εγκυκλίους και άλλα. Χάσαμε τις αποσκευές, δεν έχουμε καμία ενημέρωση για την 3η αποσκευή, η μία ήρθε κανονικά, η δεύτερη χάθηκε, την βρήκαμε μετά από μία μέρα. Έτρεχα στα αεροδρόμια και καθυστερούσα το Πρωτοδικείο και τον Δήμο στην Πέτρα, για να έρθω και να αναλάβω καθήκοντα», είπε αρχικά.
«Είχα τα πάντα μέσα, και για τις εκλογές και προσωπικά αντικείμενα, ρούχα, τα πάντα. Ακόμα δεν έχω καμία ενημέρωση για την αποσκευή μου. Οι εκλογές στο τμήμα μου θα γίνουν κανονικά, τους ενημέρωσα όλους πάρα πολύ γρήγορα. Με το που έγινε αυτό Παρασκευή πρωί είχα πάρει τηλέφωνο σε Πρωτοδικεία, στον Δήμο εδώ στην Πέτρα, γνώριζαν όλοι τι έχει συμβεί. Μου έστειλαν από το Πρωτοδικείο Ηρακλείου ένα αντίγραφο του διορισμού, ευτυχώς εδώ δεν το χρειάστηκαν», συμπλήρωσε η Εβελίνα Χαλαμπαλάκη.
«Σήμερα στο δικό μας τμήμα, δεν έχουμε εφορευτική επιτροπή έχουμε ένα άτομο το οποίο το καλέσαμε. Δεν εμφανίζονται γενικά. Εμείς οι δικαστικοί αντιπρόσωποι κάνουμε την καταμέτρηση, εάν η εφορευτική μπορέσει να μείνει μέχρι το τέλος, διαφορετικά αναγκαστικά τους αφήνουμε να φύγουν. Κανονικά θα βοηθούσε πάρα πολύ η εφορευτική. Πολλοί έρχονται, τους σημειώνουμε και αν λίγο πάρεις το βλέμμα σου, εξαφανίζονται», επεσήμανε κλείνοντας η Εβελίνα Χαλαμπαλάκη.
Πηγή: in.gr


Latest News

Οργιάζουν τα σενάρια για την τύχη του Ζελένσκι
Εν μέσω ασφυκτικής πίεσης βρίσκεται ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι που καλείται να λάβει κρίσιμες αποφάσεις για τη χώρα του.

ΒΗΜΑ της Κυριακής: Έρχεται στις 27 Απριλίου με συναρπαστικές προσφορές
Το ΒΗΜΑ κυκλοφορεί την Κυριακή 27 Απριλίου μαζί με το ΒΗΜΑ στην Ιστορία «1939-1945 Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος», το περιοδικό Vita, τη μαθητική εφημερίδα της Νάξου και φυσικά, το ΒΗΜΑGAZINO

Το ReArm της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας – Το παρασκήνιο της σύσκεψης στο Μαξίμου
Οι εκπρόσωποι της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας που συμμετείχαν στη σύσκεψη στο Μαξίμου και οι στόχοι που τέθηκαν

Τι αλλάζει στις συναλλαγές με το Δημόσιο – Ποια «δημοφιλή» πιστοποιητικά καταργούνται
Κοινό Δελτίο Τύπου των Υπουργείων Εσωτερικών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Μητσοτάκης: Συνάντηση με εκπροσώπους εταιρειών της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας
Συζητήθηκαν οι δυνατότητες συνεργειών και οι προοπτικές συμμετοχής των ελληνικών εταιρειών αμυντικής τεχνολογίας σε εγχώρια και ευρωπαϊκά αμυντικά προγράμματα

Συναντήσεις Τζιτζικώστα με Airbus και Boeing
Αντικείμενο των συναντήσεων ήταν η νέα πολιτική της ΕΕ για τις αερομεταφορές και τη νέα Στρατηγική για τις Αερομεταφορές

Παράταση μέχρι 15 Ιουνίου για τα ακαθάριστα οικόπεδα - Πώς θα κάνετε τη δήλωση
Την παράταση ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος τόνισε ότι ο καθαρισμός των οικοπέδων προστάτεψε πέρυσι περιουσίες και βοήθησε την Πυροσβεστική.

Πρέπει να ανησυχεί η Ελλάδα μετά τον σεισμό στην Κωνσταντινούπολη; - Τι απαντούν σεισμολόγοι
Ο σεισμός στην Κωνσταντινούπολη προκάλεσε πανικό, ενώ ξύπνησε άσχημες αναμνήσεις – Σεισμολόγοι απαντούν για το εάν θα επηρεαστεί η Ελλάδα

Τραμπ: Νομίζω έχουμε συμφωνία με τη Ρωσία – Πρέπει να καταλήξουμε σε συμφωνία με τον Ζελένσκι
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε το βράδυ χθες Τετάρτη (τοπική ώρα) στον Λευκό Οίκο πως θεωρεί ότι έχει κλείσει «συμφωνία με τη Ρωσία»

Απλώνοντας μέχρι εκεί που αντέχει η τσέπη
Η μεγάλη υπόθεση ωστόσο για τη χώρα, το σημαντικό εάν πηγαίνουμε στη σωστή ή τη λάθος κατεύθυνση είναι ξανά το παλιό αυτό που παρακολουθούσαμε στα «μαύρα» χρόνια