Έπειτα από δέκα χρόνια αβεβαιότητας, το Βόρειο Τμήμα του Ε65 (Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδας) μπαίνει επιτέλους σε τροχιά ολοκλήρωσης, τονίζει σε ανάρτησή του ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής.

Επίσης, προσθέτει: «Με συστηματική δουλειά και αλλεπάλληλες επαφές με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή καταφέραμε να το ξεμπλοκάρουμε και να εντάξουμε εξ ολοκλήρου τη χρηματοδότησή του στο Ταμείο Ανάκαμψης. Και τώρα προχωράμε στη δέσμευση 65,5 εκατ. ευρώ για την πληρωμή της 1ης καταβολής της χρηματοδοτικής συμβολής του Δημοσίου».

«Το Βόρειο Τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας θα εξασφαλίσει γρήγορες και πάνω απ’ όλα ασφαλείς μετακινήσεις και θα συμβάλει στην ενδυνάμωση της Δυτικής Μακεδονίας ιδιαίτερα κατά την κρίσιμη περίοδο της απολιγνιτοποίησης».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Κατασκευές
Ταχιάος: Σύντομα η σύμβαση παραχώρησης για το τμήμα Χανιά – Ηράκλειο του ΒΟΑΚ
Κατασκευές |

Ταχιάος: Σύντομα η σύμβαση παραχώρησης για το τμήμα Χανιά – Ηράκλειο του ΒΟΑΚ

«Το αποτέλεσμα του διαγωνισμού έχει σταλεί στο Ελεγκτικό Συνέδριο. Εκτιμούμε ότι πολύ σύντομα θα έχουμε την απαιτούμενη έγκριση», δήλωσε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών

Dimand: Χτίζει νέο pipeline με έργα αξίας άνω του 1 δισ. – Τι συμβαίνει με Μινιόν και Πύργο Πειραιά
Ακίνητα |

Dimand: Χτίζει νέο pipeline έργων αξίας άνω του 1 δισ. – Τι συμβαίνει με Μινιόν και Πύργο Πειραιά

Για την πρόοδο των έργων που διαχειρίζεται, την ελληνική αγορά real estate αλλά και τις επιπτώσεις από τους δασμούς Τραμπ μίλησε ο επικεφαλής της Dimand, Δημήτρης Ανδριόπουλος