Πλησιάζοντας το κατώφλι του ενός εκατομμυρίου στους ευρυζωνικούς πελάτες της σταθερής, η Vodafone Ελλάδας κατέγραψε στο διάστημα Απριλίου – Δεκεμβρίου 2021 την υψηλότερη επίδοση όλων των εποχών. Ιστορικό ρεκόρ σημείωσε όμως και στην κατανάλωση δεδομένων, σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα που δημοσίευσε σήμερα ο όμιλος Vodafone.

Συγκεκριμένα, τα έσοδα από υπηρεσίες στο 9μηνο του οικονομικού έτους του ομίλου ανήλθαν σε 650 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 3% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, ακολουθώντας την τάση του Ομίλου, που παρουσίασε αύξηση εσόδων 2,7% σε Ευρώπη και Αφρική. Η βάση της κινητής στο τρίτο τρίμηνο ξεπέρασε τα 4,2 εκατ. πελάτες και αυξήθηκε κατά 2,9%. Το ποσοστό των πελατών συμβολαίου παρέμεινε σταθερό με 39%, ενώ στην καρτοκινητή προστέθηκαν επιπλέον 59.000 πελάτες, εξέλιξη που αποδίδεται, κατά την ανάλυση του ομίλου, στην χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων στις μετακινήσεις.

Διαβάστε επίσης: Vodafone: Σημαντικές αλλαγές απαιτεί με την είσοδό του στη μετοχική της σύνθεση το ακτιβιστικό fund Cevian

Στους ευρυζωνικούς πελάτες σταθερής,  χάρη στη διεύρυνση της πελατειακής βάσης κατά 8.000 συνδέσεις, η Vodafoneκατέγραψε ιστορικό υψηλό, διατηρώντας πάνω από 970.000 πελάτες και βρίσκεται πλέον στο κατώφλι του 1 εκατομμυρίου.

Επιπλέον, οι πελάτες Vodafone κατανάλωσαν στο 9μηνο πάνω από 120.000 TB, επίδοση αυξημένη κατά 41% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, που αποτελεί, μάλιστα, ρεκόρ για την εταιρεία.

Το μέσο έσοδο ανά χρήστη (ARPU) στο 3ο τρίμηνο του οικονομικού έτους παρέμεινε σχετικά σταθερό στα 10,5 ευρώ και στα συμβόλαια ανήλθε στα 18,4 ευρώ, ενώ στα καρτοκινητά στα 5,3 ευρώ, τάση που τεκμηριώνει, κατά την εταιρεία, σταθερότητα τιμών, σε μία περίοδο ραγδαίας αύξησης τιμών σε πλήθος προϊόντων και υπηρεσιών της ελληνικής αγοράς.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις