Η Bewise υλοποίησε έργο για λογαριασμό της Loulis Food Ingredients που αφορά στο σύστημα Business Intelligence με χρήση του Power BI και σύνδεση με το υπάρχον SAP HANA, που χρησιμοποιεί η εταιρεία.

Το σύστημα παρέχει τις παρακάτω πληροφορίες σε καθημερινή βάση:

  • Πληροφορίες πωλήσεων με βάση την χρονική ανάλυσή τους
  • Στοχοποίηση πωλητών και επίτευξη στόχων
  • Χρήση AI δυνατοτήτων του Power BI για την πρόβλεψη πωλήσεων και την επεξήγηση των γραφημάτων
  • Ανάλυση αγορών
  • Financial reports – PnL – Cashflow – Ανάλυση υπολοίπων πελατών
  • Κοστολόγηση παραγωγής
  • Ανάλυση αποθεμάτων – Εικόνα αποθήκης σε μία δεδομένη στιγμή στο παρελθόν. Σύγκριση αποθεμάτων και τάσεων ανά προϊοντική κατηγορία, εργοστάσιο και αποθηκευτικό χώρο.

Διαβάστε ακόμα: Με νέα επωνυμία η «Μύλοι Λούλη»

Η Loulis Food Ingredients αποτελεί τη μεγαλύτερη αλευροβιομηχανία της Ελλάδας με ηγετική θέση και στον τομέα παραγωγής πρώτων υλών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής σημαντικές εξαγωγές, η οποία δραστηριοποιείται σήμερα εκτός από την Ελλάδα και στη Βουλγαρία με τέσσερις μονάδες παραγωγής, στη Σούρπη, το Κερατσίνι, τη Θήβα και το Toshevo, κατέχοντας την 1η θέση στην ελληνική αλευροβιομηχανία σε αλέσεις, πωλήσεις και τεχνολογία.

Όπως δήλωσε o Κύριος Νικόλαος Λούλης Πρόεδρος της Loulis Food Ingredients, «Ο όμιλος μας, υλοποιεί εδώ και καιρό με μεθοδικότητα το έργο επένδυσης για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του. Με τη βοήθεια της BEWISE καταγράψαμε τις ζωτικές ανάγκες της επιχείρησης και προχωρήσαμε μαζί στο στάδιο υλοποίησης του έργου. Σε κάθε φάση του, η BEWISE λειτούργησε επίσης ως σύμβουλος, κατανοώντας σε βάθος τις business ανάγκες της επιχείρησής μας».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις