Με πρωτιά στο δυναμικό κοινό 18-54 έκλεισε η εβδομάδα 1η έως 5 Αυγούστου για την εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA», επιβεβαιώνοντας ότι η πρωινή ενημέρωση στο MEGA συνεχίζει και το καλοκαίρι να είναι η πρώτη επιλογή του τηλεοπτικού κοινού.

Η «Κοινωνία ώρα MEGA» με παρουσιαστές τον Γιάννη Χρηστάκο και τη Μαριλένα Γεραντώνη κέρδισε την πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18-54 με μέσο όρο 16%, επικρατώντας του ανταγωνισμού.

Σε επιμέρους ανδρικό κοινό η εκπομπή έφτασε το ποσοστό 26,9%.

Αναλυτικά, η κατάταξη στον πίνακα τηλεθέασης με τα προγράμματα του ανταγωνισμού στη ζώνη μετάδοσης της «Κοινωνίας ώρα MEGA» και στο δυναμικό κοινό 18-54 διαμορφώθηκε ως εξής: ΣΚΑΪ 13,3%, ΑΝΤ1 11,5%, ALPHA 8,9%, STAR 8,8%, ΕΡΤ1 8,2% και OPEN 8,1%.

Η «Κοινωνία ώρα MEGA», καθημερινά στις 06:00, εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης όλο το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Να θωρακίσουμε τη Δημοκρατία απέναντι στις οπισθοδρομικές και αντιδραστικές φωνές
Επικαιρότητα |

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Να θωρακίσουμε τη Δημοκρατία απέναντι στις οπισθοδρομικές και αντιδραστικές φωνές

«Στις ανελεύθερες δημοκρατίες, η παντοδυναμία της πλειοψηφίας εξασθενεί τα θεσμικά αντίβαρα του κράτους δικαίου και νομιμοποιεί την καταπιεστική, ειδικά για τις μειονότητες, άσκηση της εξουσίας», επισήμανε η ΠτΔ, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.