Στην εξαγορά του πιο σημαντικού αντιπάλου της, FTX.com, προχώρησε μετά από μια δραματική 48ωρη διαπραγμάτευση η Binance Holdings.

Η απότομη τροπή των εξελίξεων αναμένεται να αναδιαμορφώσει τη βιομηχανία crypto άνω του 1 τρισεκατομμυρίου δολαρίων εν μέσω μιας πιθανώς παρατεταμένης πίεσης της αγοράς, όπως επισημαίνει το Bloomberg.

Διαβάστε επίσης – ΗΠΑ: Κατασχέθηκαν bitcoin αξίας 3,3 δισ. δολ.

Αμφότεροι οι ιδρυτές των δύο εταιρειών έκαναν τη σχετική ανακοίνωση στο Twitter και μάλιστα ταυτόχρονα. «Για να προστατεύσουμε τους χρήστες, υπογράψαμε ένα μη δεσμευτικό LOI, σκοπεύοντας να αποκτήσουμε πλήρως το FTX.com και να βοηθήσουμε στην κάλυψη της κρίσης ρευστότητας», δήλωσε ο Changpeng Zhao, Διευθύνων Σύμβουλος της Binance. Οι όροι δεν αποκαλύφθηκαν.

Διαβάστε επίσης – Κρυπτονομίσματα: Γιατί τα εγκαταλείπουν οι Millenials

«Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην CZ, τη Binance και όλους τους υποστηρικτές μας», δήλωσε από την πλευρά του ο Bankman-Fried, Διευθύνων Σύμβουλος της FTX.com, στο Twitter. «Οι ομάδες μας εργάζονται για την εξάλειψη των καθυστερήσεων στις αναλήψεις. Αυτό θα ξεκαθαρίσει τα προβλήματα ρευστότητας. Ολα τα περιουσιακά στοιχεία θα καλύπτονται 1:1. Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους που ζητήσαμε από την Binance να έρθει».

Το Bitcoin αντέδρασε ανοδικά φτάνοντας τα 20.488 δολάρια, ενώ το BNB, το token του blockchain Binance, έκανε άλμα 15%, διαγράφοντας προηγούμενες απώλειες που έφταναν έως και 7,4%.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Crypto