Ολοένα και πληθαίνουν τα άτομα ανά τον κόσμο που πιστεύουν πως είναι εξωγήινοι.

Οι «αστρικοί άνθρωποι» ή «αστρικοί σπόροι» είναι άνθρωποι που πιστεύουν πως έχουν έρθει στη Γη από άλλες διαστάσεις για να βοηθήσουν στη θεραπεία του πλανήτη και να οδηγήσουν την ανθρωπότητα στη «χρυσή εποχή» – μια περίοδο μεγάλης ευτυχίας, ευημερίας και επιτευγμάτων.

Διάστημα: Αλγόριθμος τεχνητής νοημοσύνης… ξεθολώνει το σύμπαν

Μπορεί να ακούγεται παράλογο, αλλά μια αναζήτηση στο διαδίκτυο για τον όρο φέρνει πάνω από 4 εκατομμύρια αποτελέσματα και υπάρχουν πολλά άτομα που δημοσιεύουν βίντεο στο TikTok, το Instagram και το Facebook που πιστεύουν ότι προέρχονται από άλλο κόσμο.

Πράγματι, το περιεχόμενο με τον όρο #starseed έχει πάνω από 1 δισεκατομμύριο προβολές στο TikTok.

Σε αντίθεση με τις ψυχές που λέγεται ότι μετενσαρκώνονται οι «αστρικοί σπόροι» πιστεύουν ότι έχουν ξυπνήσει από έναν άλλο πλανήτη για να γεννηθούν εδώ. Επιπλέον πιστεύουν ότι είναι αγωγοί μεταξύ θεϊκών βασιλείων και της Γης και ότι μπορούν μέσω του διαλογισμού να μεταπηδούν μεταξύ των γαλαξιών.

Οι «αστρικοί σπόροι» πιστεύουν επίσης ότι μπορούν να επικοινωνούν μέσω μιας «ελαφριάς γλώσσας» – μια μορφή επικοινωνίας που λέγεται ότι παρακάμπτει τους ανθρώπινους περιορισμούς και είναι η γλώσσα της ψυχής.

Η ιδέα των «αστρικών ανθρώπων» ή «σπόρων» πιστώνεται στον συγγραφέα Brad Steiger, ο οποίος έγραψε για το άγνωστο και ενδιαφέρθηκε έντονα για την εξωγήινη ζωή και τους εξωγήινους.

Στο βιβλίο του, το 1976, «Gods of Aquarius», ο Steiger εισήγαγε την αντίληψή του ότι ορισμένοι άνθρωποι προέρχονται από άλλες διαστάσεις.

Τα χαρακτηριστικά ενός «αστρικού ανθρώπου»

Οι πιστοί ισχυρίζονται ότι υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να καταλάβει κανείς εάν είναι ένας  «αστρικός σπόρος». Μέσα σε αυτά περιλαμβάνεται η αναζήτηση του νοήματος της ζωής και το αίσθημα έλλειψης του ανήκειν.

Πιο συγκεκριμένα:

Σας λείπει το σπίτι σας
Έχετε αυτή την αλλόκοτη αίσθηση ότι σας λείπει το σπίτι σας ή ότι επιθυμείτε να επιστρέψετε στο σπίτι σας, όπου και αν ζείτε.

Δεν μπορείτε να προσαρμοστείτε
Όλη σας τη ζωή αγωνίζεστε να ενταχθείτε στην παρέα των άλλων. Δεν μπορείτε να σχετιστείτε με τους ανθρώπους γύρω σας και δεν μπορείτε να κατανοήσετε τα περισσότερα από τα πράγματα, που οι άλλοι θεωρούν φυσιολογικά.

Έχετε ενσυναίσθηση
Η ενσυναίσθηση είναι ένα από τα λιγότερο γνωστά σημάδια. Ωστόσο, ένα από τα πιο ισχυρά πνευματικά σας χαρίσματα είναι η ικανότητά σας να αντιλαμβάνεστε τα συναισθήματα των άλλων.

Έντονη επιθυμία να εκπληρώσετε έναν άγνωστο στόχο
Ξοδέψατε ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής σας για να βρείτε το κάλεσμά σας, καθώς νιώθατε κυρίως χαμένοι και χωρίς κίνητρα. Συνήθως, χρειάζεται πολύς χρόνος για να καταλάβουν οι αστρικοί σπόροι τι πρέπει να κάνουν στη ζωή τους.

Βάθος, υψηλή νοημοσύνη και δίψα για μάθηση
Συχνά, νιώθετε πως οι ‘άνθρωποι στη ζωή σας δεν έχουν το βάθος που έχετε εσείς. Οι υπερδιάστατες ψυχές αποτελούν δεξαμενή πνευματικής γνώσης και σοφίας.

Διαίσθηση
Η ισχυρή διαίσθηση είναι ένα άλλο ψυχικό σας χάρισμα και ένα από τα σημαντικά σημάδια ότι κάποιος είναι starseed. Συχνά μαθαίνετε πράγματα που δεν πρέπει να γνωρίζετε και μπορείτε να το καταλάβετε, πριν συμβεί κάτι κακό.

Ψυχικές ή υπερφυσικές ικανότητες
Εκτός από τις διαισθητικές και ενσυναισθητικές σας δυνάμεις, μπορεί να έχετε και άλλες υπερφυσικές ικανότητες, όπως η διόραση, η διαύγεια, η διαύγεια ή η διαίσθηση.

Μπορεί να αναγνωρίσετε ορισμένες πτυχές του εαυτού σας στις παραπάνω περιγραφές. Πολλοί άνθρωποι, για παράδειγμα, αναφέρουν ότι αναζητούν νόημα στη ζωή μαζί με το να νιώθουν εκτοπισμένοι.

«Έχουμε την ισχυρή επιθυμία να αφυπνίσουμε»

Η ιδεολογία των starseeds έχει αρχίσει και κατακλύζει τις ΗΠΑ, με πολλούς πολίτες να λένε πως αναγνωρίζουν στους εαυτούς τους τα παραπάνω χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, χρήστης του διαδικτύου που αυτοπροσδιορίζεται ως «αστρικός σπόρος», δηλώνει πως «δεν ξυπνάμε το πρωί και δεν πάμε στη δουλειά όπως όλοι οι άλλοι, γιατί δεν μπορούμε. Το σύμπαν δε μας αφήνει».

«Αρχίσαμε να αφυπνιζόμαστε για το ποιοι πραγματικά είμαστε και γιατί αποφασίσαμε να μετενσαρκωθούμε στον πλανήτη γη αυτή τη στιγμή. Μόλις αφυπνιστούμε έχουμε την πολύ ισχυρή επιθυμία να βοηθήσουμε στην αφύπνιση, να εμπνεύσουμε, να παρακινήσουμε και να θεραπεύσουμε τους συνανθρώπους μας» κατέληξε.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα