Εντυπωσιακή είναι η αεροπορική επίδειξη για τον εορτασμό του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ) Αρχαγγέλλου Μιχαήλ που πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Φλοίσβο.
Συμμετείχαν ελικόπτερα και αεροσκάφη όλων των τύπων της Πολεμικής Αεροπορίας, των Ομάδων Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς», T-6A «Δαίδαλος», καθώς και του επετειακού αεροσκάφους Spitfire ενω ιδιαίτερα αισθητή ήταν η παρουσίατων των μαχητικών αεροσκαφών.
Δείτε εντυπωσιακά πλάνα από τις πτήσεις:

Το «Spitfire» στον ουρανό, ο θρύλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

Στην επίδειξη μάλιστα συμμετείχαν και πολιτικά αεροσκάφη των εταιριών «Sky Express» και «Aegean Airlines» που πέταξαν μαζί με τα μαχητικά.

Το Spitfire συνοδεύουν πολιτικά αεροσκάφη

Κομάντο κρέμονται στον αέρα με σκοινιά από μαχητικό ελικόπτερο
Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε να παρακολουθήσει την αεροπορική επίδειξη
Πλήθος κόσμου είχε συρρεύσει στο παραλιακό μέτωπο για να παρακολουθήσει από κοντά τους άψογους σχηματισμούς των αεροσκαφών στον ουρανό, ενώ πολλοί που δεν γνώριζαν για την επίδειξη που θα πραγματοποιούνταν στο πλαίσιο του εορτασμού του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχαγγέλλου Μιχαήλ, ενθουσιασμένοι ξεκίνησαν να τραβούν βίντεο και φωτογραφίες με τα κινητά τους τηλέφωνα.
Όπως φαίνεται μάλιστα και στις εικόνες, τα πολεμικά ελικόπτερα κατεβαίνουν αρκετά χψαμηλά, σε σημείο που πετούν λίγο πιο ψηλά από τα κεφάλια των πολιτών, σηκώνοντας κύμα και προσφέροντας φαντασμαγορικό θέαμα στο κοινό.





Πηγή: in.gr