Συμφωνία για την ανέγερση οικοδομής με την μέθοδο της αντιπαροχής, υπέγραψε η εταιρεία Wealth Avenue, η οποία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου (WEALTH/ΓΟΥΕΛΘ) .

Όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, που εξέδωσε σήμερα Τετάρτη, πρόκειται για ένα οικιστικό έργο στην περιοχή της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη στην οδό Κέννεντυ κοντά στην έξοδο προς την περιφερειακή οδό της πόλης.

Ο προϋπολογισμός του έργου

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι περίπου 900.000 ευρώ και αφορά στη δόμηση 580 τμ. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση το σχετικό έργο αναμένεται να υλοποιηθεί μέσω της κοινοπραξίας που οργανώθηκε από την Wealth Avenue και η οποία περιλαμβάνει ιδία κεφάλαιά της, αλλά και κεφάλαια συνεπενδυτών της.

Αυτό είναι το πρώτο έργο που ξεκινά η WEALTH AVENUE από μια σειρά έργων που προετοιμάζει εδώ και μήνες και είναι προ των πυλών οι υπογραφές και η ανακοίνωση τους (Αθήνα, Μαρούσι, Πόρτο Ράφτη κλπ).

Η Wealth Avenue PLC εστιάζει στην απόκτηση περιουσιακών στοιχείων σταθερής αξίας και εμπορικότητας, που αποφέρουν επαναλαμβανόμενο εισόδημα αλλά και υψηλά περιθώρια κερδοφορίας και αποδόσεων κατά τη μεταπώλησή τους.

Μελλοντικά θα εξετασθεί η συμμετοχή σε ενεργειακά έργα με μακροχρόνια και σταθερά έσοδα καθώς και η συμμετοχή σε επιλεγμένα high growth τεχνολογικά projects.

Βασικοί μέτοχοι της Wealth Avenue είναι οι αδερφοί Βανδώροι (Αλέξιος και Ανδρόνικος) δεύτερης γενιάς αρχιτέκτονες με CEO τον Αλέξιο o οποίος είναι εκπρόσωπος στην Ελλάδα του μεγαλύτερου Παγκόσμιου Οργανισμού για τα Ψηλά Κτίρια και το Αστικό Περιβάλλον (CTBUH), Αντιπρόεδρος στην Πανελλήνια Ένωση Αρχιτεκτόνων, και είναι συνιδιοκτήτης στην μεγαλύτερη εταιρεία προσωπικής ανάπτυξης στην Ελλάδα (ΑποφασίΖΩ) και ο Λευτέρης Κοντός Capital Markets Expert και παράλληλα CEO της investors matchmaking πλατφόρμας In4Capital.com.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις