Καλύτερα από τα αναμενόμενα ήταν τα κέρδη της Coinbase, για το πρώτο τρίμηνο του έτους, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία μετά το κλείσιμο της αγοράς.

Ειδικότερα, το βασικό αμερικανικό ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων και η κύρια κύρια αγορά για την αγορά και την πώληση ψηφιακών νομισμάτων, ανέφερε καθαρά έσοδα 1,18 δισεκατομμυρίων δολαρίων ή 4,40 δολάρια ανά μετοχή, σε σύγκριση με απώλεια 78,9 εκατομμυρίων δολαρίων πριν από ένα χρόνο ή απώλεια 34 σεντ ανά μετοχή. Τον Φεβρουάριο η εταιρεία παρουσίασε τα πρώτα της κέρδη σε δύο χρόνια.

Το κέρδος του τριμήνου περιλαμβάνει ένα κέρδος αξίας 650 εκατομμυρίων δολαρίων σε περιουσιακά στοιχεία crypto που κατέχονται για επένδυση σε σχέση με την υιοθέτηση ενημερωμένων λογιστικών προτύπων από την εταιρεία.

Τα έσοδα από συναλλαγές καταναλωτών ήταν 935 εκατομμύρια δολάρια για το τρίμηνο, αυξημένα κατά πολύ πάνω από 100% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Τα συνολικά έσοδα από συναλλαγές σχεδόν τριπλασιάστηκαν το τρίμηνο στα 1,07 δισεκατομμύρια δολάρια.

Τα έσοδα από συναλλαγές ήταν ιστορικά η κύρια κινητήρια δύναμη των εσόδων, με τα έσοδα από συνδρομές και υπηρεσίες να αποφέρουν 511 εκατομμύρια δολάρια για το τρίμηνο.

Οι μετοχές της Coinbase ανέβηκαν σχεδόν 9% την Πέμπτη ενόψει της έκθεσης και έχουν εκτιναχθεί περίπου κατά 32% φέτος μετά από σχεδόν πενταπλασιασμό το 2023. Η μετοχή τείνει να επωφελείται από τα μεγάλα κέρδη στο bitcoin καθώς τα μεγάλα ράλι του κρυπτονομίσματος οδηγούν σε αυξημένο όγκο συναλλαγών και ζήτηση για άλλες υπηρεσίες.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου, το bitcoin έφτασε σε νέο υψηλό όλων των εποχών πάνω από τα 73.000 $ τον Μάρτιο και το ethereum, το δεύτερο μεγαλύτερο ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο, υπέστη την πρώτη του σημαντική αναβάθμιση σε περισσότερο από ένα χρόνο.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή
Σνάμπελ (ΕΚΤ): Μια μείωση επιτοκίων τον Ιούλιο δεν φαίνεται δικαιολογημένη
Διεθνή |

Σνάμπελ (ΕΚΤ): Μια μείωση επιτοκίων τον Ιούλιο δεν φαίνεται δικαιολογημένη

Δεδομένης της «πολύ υψηλής αβεβαιότητας», υποστήριξε ότι «θα πρέπει να δώσουμε στον εαυτό μας αρκετό χρόνο για να δούμε τι συμβαίνει», είπε το μέλος ου εκτελεστικού συμβουλίου της ΕΚΤ