
Ο διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της Spotify, Ντάνιελ Εκ, δήλωσε σήμερα ότι έχει εξασφαλίσει χρήματα για να δοκιμάσει την αποφασιστικότητα του ιδιοκτήτη της Αρσεναλ, Σταν Κρένκε, σε μια προσπάθεια να αγοράσει τον σύλλογο του Λονδίνου από τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο.
Ο Κρένκε και ο γιος του, διευθυντής της ομάδας, Τζος, έκαναν χθες κοινή δήλωση, λέγοντας ότι παραμένουν «100% αφοσιωμένοι στην Άρσεναλ» και πως δεν ενδιαφέρονται να πουλήσουν τις μετοχές τους, παρά τις αντιδράσεις των οπαδών.
Χιλιάδες οπαδοί διαμαρτυρήθηκαν έξω από το Emirates την περασμένη εβδομάδα, μετά την αποτυχημένη προσπάθεια του συλλόγου μαζί με άλλες 11 κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες να δημιουργήσουν την ευρωπαϊκή Super League, οδηγώντας τον Εκ, έναν 30χρονο φίλαθλο της Άρσεναλ, να αποφασίσει να αγοράσει τον σύλλογο.
«Θέλω να δημιουργήσω εμπιστοσύνη με τους φιλάθλους και θέλω να τους προσελκύσω ξανά» δήλωσε ο Εκ στο επιχειρηματικό κανάλι CNBC. «Μιλάω πολύ σοβαρά σχετικά με την προσφορά μου να αγοράσω την Αρσεναλ. Έχω εξασφαλίσει τα χρήματα γι’ αυτό και θέλω να προσφέρω αυτό που πιστεύω στους ιδιοκτήτες και ελπίζω να με ακούσουν. Σίγουρα δεν περίμενα ότι αυτό θα συμβεί μέσα σε μία νύχτα και είμαι προετοιμασμένος ότι αυτό θα μπορούσε να είναι ένα μακρύ ταξίδι. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προετοιμάσω αυτό που νομίζω ότι είναι μια πολύ προσεκτική προσφορά και να την κάνω σε αυτούς, ελπίζοντας να με ακούσουν».
Η Άρσεναλ, αξίας 2,3 δισεκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με το Forbes, είναι 10η στην βαθμολογία της Premier League, ενώ βρίσκεται και στους ημιτελικούς του Europa League, όπου αντιμετωπίζει τη Βιγιαρεάλ.


Latest News

Ο Τι Τζέι Σορτς, οι 450.000 στην Παρί και το «χρυσό» συμβόλαιο που ψάχνει στην αγορά
Ο Τι Τζέι Σορτς απασχολεί τη… μισή Euroleague, μετά την καταπληκτική σεζόν με την Παρί – Πόσα χρήματα παίρνει στη γαλλική ομάδα και πόσα αναμένεται να βρει στην αγορά…

Επίσημο: Ο Ντιαλό ανανέωσε για τρία χρόνια με τη Μονακό
Ο Άλφα Ντιαλό παραμένει και επίσημα στο Μόντε Κάρλο, καθώς η Μονακό ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Μούσα και ένα «χρυσό» deal: «Υπογράφει συμβόλαιο για τρία χρόνια με 10.000.000»
Δημοσίευμα από το εξωτερικό κάνει λόγο για αποχώρηση του Μούσα από τη Ρεάλ Μαδρίτης και υπογραφή πλουσιοπάροχου συμβολαίου με τη Dubai BC

Γιατί δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τα δικαιώματα της Formula 1
Η Formula 1 της Liberty Media αναζητά 150 έως 180 εκατομμύρια δολάρια ετησίως για το ταχέως αναπτυσσόμενο άθλημα

Ούτε τον βασικό μισθό ο Κάρολ!
Από τα χρυσά συμβόλαια της Premier League στον βασικό μισθό της Γαλλίας: Η απίθανη πορεία του Άντι Κάρολ