«Squid Game» – Στέλνουν μηνύματα για… «παιχνίδι καλαμαριού» στην Ελλάδα – Τι ερευνούν οι αρχές

Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας έχει μπει ανάρτηση ομάδας κοινωνικού δικτύου για συμμετοχή σε «παιχνίδια θανάτου»

«Squid Game» – Στέλνουν μηνύματα για… «παιχνίδι καλαμαριού» στην Ελλάδα – Τι ερευνούν οι αρχές

Την παγκόσμια τρέλα που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες με την δημοφιλή τηλεοπτική σειρά του Netflix, «Squid Game», επιχειρούν να εκμεταλλευτούν επιτήδειοι, οι οποίοι διαφημίζουν μέσω Facebook ότι έχουν τη δυνατότητα να στήσουν παρόμοιες δοκιμασίες σε κρυφές τοποθεσίες της Αττικής.

Έτσι, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, στο μικροσκόπιο της αστυνομίας έχει μπει ανάρτηση ομάδας κοινωνικού δικτύου για συμμετοχή σε «παιχνίδια θανάτου».

Μοναδική προϋπόθεση είναι οι συμμετέχοντες να δώσουν 25 ευρώ και να δώσουν ραντεβού, με την τοποθεσία μάλιστα να επισημαίνεται πως θα τους ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο χρόνο.

«Θα καταφέρεις να επιβιώσεις;»

«Θα λάβεις την κάρτα σου, με την ώρα και το μέρος (εντός Αττικής) και τον τρόπο πληρωμής» αναφέρουν σε… υποψήφιο διαγωνιζόμενο που επικοινώνησε μαζί τους.

OT Originals

Περισσότερα από Κοινωνία

ot.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΟΝΕ DIGITAL SERVICES MONOΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 801010853, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: ot@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Μέλος

ened
ΜΗΤ

Aριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.232433

Απόρρητο