Παραλλαγή όμικρον – Η κυβέρνηση παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, λέει ο Οικονόμου

Ο κ. Οικονόμου επανέλαβε πως δεν θα πάμε σε lockdown. ¨

Παραλλαγή όμικρον – Η κυβέρνηση παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, λέει ο Οικονόμου

Η κυβέρνηση παρακολουθεί στενά τις εγχώριες και διεθνείς εξελίξεις για την παραλλαγή όμικρον, ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου στην καθιερωμένη συνέντευξη των πολιτικών συντακτών.

«Ήδη μετά τα πρόσφατα μέτρα υπάρχουν 10% αύξηση των εμβολιασμών, ενώ σημειώνεται πως πρόσφατη κοινή μελέτη του ΠΟΥ ανέδειξε πως αποφεύχθηκαν πάνω από 12.000 θάνατοι στην Ελλάδα», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο κ. Οικονόμου επανέλαβε πως ισχύουν τα αυστηρά μέτρα περιορισμού των πολιτών που σκοπεύουν να έρθουν από τη χώρα της Νότιας Αφρικής στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης: Η Παραλλαγή Όμικρον απειλή για την οικονομική ανάκαμψη

Ο κ. Οικονόμου τόνισε  πως δεν θα πάμε σε lockdown.

«Κάνουμε ότι είναι δυνατόν μέσω των μέτρων και των εμβολιασμών ώστε να περιορίσουμε τον ιό και να αποσυμφορηθεί το ΕΣΥ».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε πως το Σαββατοκύριακο ξεκίνησε ο έλεγχος έξω από τις εκκλησίες, χωρίς να υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ τόνισε πως τα αποτελέσματα που βγήκαν δεν προκάλεσαν ανησυχία.

OT FORUM - Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

6 και 7 Νοεμβρίου 2025 | Μικρό Χρηματιστήριο

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ
OT Originals
Περισσότερα από Πολιτική

ot.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθυντής Σύνταξης: Χρήστος Κολώνας

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΟΝΕ DIGITAL SERVICES MONOΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ

Μέτοχος: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 801010853, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: ot@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Μέλος

ened
ΜΗΤ

Aριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.232433

Απόρρητο