Η επιθετική ανοδική τάση της μετοχής της Oracle (NYSE:ORCL) συνεχίζεται με τον καλύτερο τρόπο, καθώς οι επενδυτές άκουσαν τις επιδόσεις της εταιρείας και οδήγησαν την τιμή σε υπεραγορασμένα επίπεδα.

Μάλιστα, η άμεση επαναφορά από το αρνητικό έδαφος που βρέθηκε λίγες ημέρες πριν και απείλησε την τάση της, λογίζεται ως πολύ θετικό για την προσέγγιση της μετοχής στα επίπεδα των 120 δολαρίων.

Κοντινή στήριξη τα 99.

Όσον αφορά στα ανακοινωθέντα αποτελέσματα γ’ τριμήνου, εκείνα κατέγραψαν θετικές μεταβολές σε ετήσια βάση, γεγονός που πιστοποιεί τη συνεχή μεγέθυνση της εταιρίας και στέλνει θετικά σήματα στο επενδυτικό κοινό.

Αναλυτικότερα, εκείνη πέτυχε περαιτέρω ενίσχυση του κύκλου εργασιών της κατά 6% στα 10,4 δισ. $, με τις συνολικές πωλήσεις υπηρεσιών Cloud να έχουν αυξηθεί κατά 22% στα 2,7 δισ.

Προς την ίδια κατεύθυνση, +12%, έχουν κινηθεί τα κέρδη ανά μετοχή της τεχνολογικής, φτάνοντας τα 1,21 $, ξεπερνώντας μάλιστα τις προσδοκίες των αναλυτών κατά 0,10 $.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η διοίκηση της εταιρίας ενέκρινε τη διεύρυνση του προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών κατά 10 δισ. $, ενώ παράλληλα αποφάσισε τη διανομή τριμηνιαίου μερίσματος ύψους 0,32 $, καταβλητέο τη 19η Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News