
Αιχμές κατά του Νόβακ Τζόκοβιτς άφησε σε δήλωση του ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μιλώντας στο αγγλόφωνο κανάλι wion.
«Φαίνεται πως δεν παίζουν όλοι με τους κανόνες» είπε ο Τσιτσιπάς αναφερόμενος στον «Νόλε» και τη συμμετοχή του στο Australian Open, την ώρα που παρατάθηκε το θρίλερ σε ό,τι αφορά στην απέλασή του ή όχι.
«Δεν πέρασε κανενός από το μυαλό να εμφανιστώ ανεμβολίαστος. Χρειάζεται θράσος να διακινδυνεύσεις ένα grand slam, φαίνεται όμως πως δεν παίζουν όλοι με τους κανόνες του Australian Open ή των κυβερνήσεων. Ένα πολύ μικρό ποσοστό φαίνεται να επιλέγει το δικό του δρόμο κάνοντας την πλειοψηφία -δεν ξέρω- να φαίνεται σαν να είναι ανόητοι ή κάτι τέτοιο» είπε χαρακτηριστικά.
Πριν από την μετάβασή του στην Αυστραλία, ο Τσιτσιπάς είχε κάνει το εμβόλιο της Johnson&Johnson και στη συνέντευξή του ανέφερε επ΄αυτού πως «εγώ επέλεξα έναν δρόμο, ο Νόβακ έναν άλλο, αλλά δεν σημαίνει ότι ο δικός μου είναι σωστός και ο δικός του λανθασμένος».
Παράταση στο θρίλερ
Στο μεταξύ, παράταση στην αγωνία για την υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς δίνει η κυβέρνηση της Αυστραλίας καθώς ο υπουργός Μετανάστευσης Άλεξ Χοκ δεν θα προχωρήσει σήμερα σε ανακοινώσεις.
Ομοσπονδιακή πηγή της αυστραλιανής κυβέρνησης, που επικαλείται το τοπικό The Age, σημειώνει ότι ο Χοκ εξακολουθεί να εξετάζει το θέμα, αλλά δεν αναμένονται απόψε ανακοινώσεις.
Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε με μικρή χρονική καθυστέρηση η κλήρωση του τουρνουά και ο Τζόκοβιτς κληρώθηκε με τον Σέρβο συμπατριώτη του Μίομιρ Κεσμάνοβιτς.
Ο υπουργός Μετανάστευσης θα αποφανθεί για το κατά πόσο ο ΝΟ1 τενίστας στη διεθνή κατάταξη θα παραμείνει στη χώρα, άρα θα έχει και την δυνατότητα να λάβει μέρος στο Australian Open. Εάν ο Χοκ ακυρώσει εκ νέου τη βίζα του Τζόκοβιτς, τότε ο τενίστας θα οδηγηθεί σε απέλαση από τη χώρα.
Ο Αυστραλός πρωθυπουργός Σκοτ Μόρισον γνωστοποίησε ότι ο Χοκ εξετάζει την ακύρωση της βίζα του Τζόκοβιτς, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες πληροφορίες για τις προθέσεις της κυβέρνησης. Επανέλαβε πάντως με νόημα ότι οι μη εμβολιασμένοι αλλοδαποί υπήκοοι δεν επιτρέπεται να εισέλθουν στη χώρα εκτός εάν έχουν έγκυρη ιατρική εξαίρεση.


Latest News

Οργιάζουν τα σενάρια για την τύχη του Ζελένσκι
Εν μέσω ασφυκτικής πίεσης βρίσκεται ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι που καλείται να λάβει κρίσιμες αποφάσεις για τη χώρα του.

ΒΗΜΑ της Κυριακής: Έρχεται στις 27 Απριλίου με συναρπαστικές προσφορές
Το ΒΗΜΑ κυκλοφορεί την Κυριακή 27 Απριλίου μαζί με το ΒΗΜΑ στην Ιστορία «1939-1945 Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος», το περιοδικό Vita, τη μαθητική εφημερίδα της Νάξου και φυσικά, το ΒΗΜΑGAZINO

Το ReArm της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας – Το παρασκήνιο της σύσκεψης στο Μαξίμου
Οι εκπρόσωποι της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας που συμμετείχαν στη σύσκεψη στο Μαξίμου και οι στόχοι που τέθηκαν

Τι αλλάζει στις συναλλαγές με το Δημόσιο – Ποια «δημοφιλή» πιστοποιητικά καταργούνται
Κοινό Δελτίο Τύπου των Υπουργείων Εσωτερικών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Μητσοτάκης: Συνάντηση με εκπροσώπους εταιρειών της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας
Συζητήθηκαν οι δυνατότητες συνεργειών και οι προοπτικές συμμετοχής των ελληνικών εταιρειών αμυντικής τεχνολογίας σε εγχώρια και ευρωπαϊκά αμυντικά προγράμματα

Συναντήσεις Τζιτζικώστα με Airbus και Boeing
Αντικείμενο των συναντήσεων ήταν η νέα πολιτική της ΕΕ για τις αερομεταφορές και τη νέα Στρατηγική για τις Αερομεταφορές

Παράταση μέχρι 15 Ιουνίου για τα ακαθάριστα οικόπεδα - Πώς θα κάνετε τη δήλωση
Την παράταση ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος τόνισε ότι ο καθαρισμός των οικοπέδων προστάτεψε πέρυσι περιουσίες και βοήθησε την Πυροσβεστική.

Πρέπει να ανησυχεί η Ελλάδα μετά τον σεισμό στην Κωνσταντινούπολη; - Τι απαντούν σεισμολόγοι
Ο σεισμός στην Κωνσταντινούπολη προκάλεσε πανικό, ενώ ξύπνησε άσχημες αναμνήσεις – Σεισμολόγοι απαντούν για το εάν θα επηρεαστεί η Ελλάδα

Τραμπ: Νομίζω έχουμε συμφωνία με τη Ρωσία – Πρέπει να καταλήξουμε σε συμφωνία με τον Ζελένσκι
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε το βράδυ χθες Τετάρτη (τοπική ώρα) στον Λευκό Οίκο πως θεωρεί ότι έχει κλείσει «συμφωνία με τη Ρωσία»

Απλώνοντας μέχρι εκεί που αντέχει η τσέπη
Η μεγάλη υπόθεση ωστόσο για τη χώρα, το σημαντικό εάν πηγαίνουμε στη σωστή ή τη λάθος κατεύθυνση είναι ξανά το παλιό αυτό που παρακολουθούσαμε στα «μαύρα» χρόνια