Οι χρήστες του Twitter μπορούν να ψηφίσουν την αγαπημένη τους ταινία του 2021, δημοσιεύοντας στο Twitter τον τίτλο μαζί με το #OscarsFanFavorite και το #Sweepstakes, όπως ανακοινώθηκε από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, που απονέμει τα βραβεία Όσκαρ, η οποία πρόσθεσε φέτος μία νέα κατηγορία, το βραβείο με βάση τις ψήφους των θαυμαστών.
Οι ψήφοι θα μετρήσουν για οποιαδήποτε ταινία, ακόμα κι αν δεν είναι υποψήφια για Όσκαρ σε καμία κατηγορία.
Οι χρήστες μπορούν να ψηφίσουν έως και 20 φορές την ημέρα. Η νικήτρια ταινία θα αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαρτίου.
Η περίοδος ψηφοφορίας είναι από τις 14 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου. Τρεις χρήστες του Twitter που θα ψηφίσουν θα επιλεγούν για ένα ταξίδι στο Λος Άντζελες με όλα τα έξοδα καλυμμένα για να απονείμουν ένα βραβείο Όσκαρ στην τελετή απονομής των βραβείων του επόμενου έτους.
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με το Twitter για να βοηθήσουμε στη δημιουργία ενός αφοσιωμένου και παθιασμένου ψηφιακού κοινού το διάστημα πριν από τη φετινή τελετή» δήλωσε η Μέριλ Τζόνσον, αντιπρόεδρος ψηφιακού μάρκετινγκ της Ακαδημίας.
«Τα Όσκαρ είναι μια ευκαιρία να έρθουν κοντά άνθρωποι σε όλο τον κόσμο μέσω της κοινής τους αγάπης για τον κινηματογράφο και μέσω αυτών των δράσεων οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε όλο τον κόσμο έχουν πλέον περισσότερες ευκαιρίες να συμμετάσχουν στο σόου σε πραγματικό χρόνο, να βρουν μια κοινότητα και να γίνουν μέρος της εμπειρίας με τρόπους που δεν ήταν προηγουμένως δυνατοί».
Ένας άλλος διαγωνισμός στο Twitter θα διαρκέσει από τις 24 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου, με τους χρήστες να ψηφίζουν για το #OscarsCheerMoment.
Σε αυτή τη νέα κατηγορία, οι ψηφοφόροι θα αποφασίσουν για την αγαπημένη τους κινηματογραφική στιγμή του 2021 και οι νικητήριες σκηνές θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια των Όσκαρ με tweets από θαυμαστές.
Πέντε τυχεροί θα λάβουν δωρεάν εισιτήρια για μια ολόκληρη χρονιά για να παρακολουθήσουν ταινίες σε κινηματογράφους της επιλογής τους και συνδρομητικές υπηρεσίες streaming και θα κερδίσουν αποκλειστικά αντικείμενα από το κατάστημα του Μουσείου της Ακαδημίας.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Latest News
Ανησυχούν για τη συνταξιοδότηση οι Έλληνες - Μόνο το 18% δηλώνει έτοιμο
Τι αναφέρει η έρευνα της NN Hellas για τη μακροζωία - Πώς την αντιμετωπίζουν
Ολιστική αντιμετώπιση κολπικής μαρμαρυγής: Είναι νόσος και όχι αρρυθμία
Ο Δρ. Δημήτρης Τσιαχρής στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών μιλά για τους σοβαρούς κινδύνους που εγκυμονεί η νόσος
«Σφίγγουν το ζωνάρι» οι εργοδότες - Μειώνουν τις προσλήψεις [γραφήματα]
Η Ελλάδα κατέχει την 3η θέση παγκοσμίως για τις προθέσεις προσλήψεων του κλάδου Υπηρεσιών Επικοινωνίας, ξεπερνώντας τον παγκόσμιο μέσο όρο κατά 21 μονάδες
Έσοδα 2,1 δισ. και 10 εκατ. εισιτήρια σε 149 παραστάσεις: Τα κέρδη ρεκόρ για την Τέιλορ Σουίφτ
Η Σουίφτ ολοκλήρωσε την περιοδεία με μια τελευταία παράσταση το βράδυ της Κυριακής στο Βανκούβερ του Καναδά.
Τζον Πόλσον: «Ελλάδα, οικονομία και τράπεζες έχουν πολύ ευνοϊκό μέλλον»
Ο αμερικανός επενδυτής Τζον Πόλσον μιλώντας στο Βήμα της Κυριακής εξηγεί που εδράζει την αισιοδοξία του για την πορεία της ελληνικής οικονομίας
Γιατί επενδύσαμε σε Ελλάδα και ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ - Ο CEO της Masdar στον ΟΤ
Ο Mohamed Jameel Al Ramahi, CEO της Masdar, μιλάει αποκλειστικά στην έντυπη έκδοση του ΟΤ στο Βήμα της Κυριακής
Το αστρονομικό ποσό που πωλείται ένα θρυλικό βιολί
Ένα βιολί Στραντιβάριους 300 ετών θα μπορούσε να πουληθεί για ένα ρεκόρ 18 εκατομμυρίων δολαρίων σε δημοπρασία
Ευρωπαϊκός πέλεκυς για τα ληξιπρόθεσμα χρέη στα νοσοκομεία
Το 1,3 δισ. ευρώ έφτασαν τα ληξιπρόθεσμα χρέη στα νοσοκομεία (δημόσια και στρατιωτικά) σε προμηθευτές - Δεύτερη προσφυγή
Σε λειτουργία το Ταμείο Καινοτομίας του υπουργείου Υγείας από το 2025 - Οι στόχοι του
Απάντηση στην ανάγκη πρόσβασης ασθενών σε καινοτόμες θεραπείες, των οποίων το κόστος είναι υψηλό, θέλει να δώσει το Ταμείο Καινοτομίας
Τι πυροδοτεί τις αναταράξεις στις τιμές ρεύματος; - Μιλά στον ΟΤ ο καθηγητής Παντελής Κάπρος
Τις θεμελιώδεις αιτίες που οδηγούν στην εκτόξευση των τιμών ρεύματος στην Ελλάδα αναλύει ο καθηγητής Π. Κάπρος