Ασιατικά χρηματιστήρια: Κλείσιμο με μικτά πρόσημα

Ο δείκτης Hang Seng του Χονγκ Κονγκ ενισχύθηκε κατά 1,75%

Ασιατικά χρηματιστήρια: Κλείσιμο με μικτά πρόσημα

Με μικτά πρόσημα έκλεισαν οι ασιατικές αγορές σήμερα, με τους επενδυτές να διαφοροποιούν τις θέσεις τους εν μέσω έντονων φόβων για ύφεση στην παγκόσμια οικονομία.

Ο δείκτης Hang Seng του Χονγκ Κονγκ ενισχύθηκε κατά 1,75%, με τον δείκτη Hang Seng Tech να κερδίζει 2,59%. Η Alibaba έκανε άλμα 6,5% και η Xpeng αυξήθηκε περισσότερο από 10%.

Διαβάστε επίσης: Wall Street: Οριακά χαμηλότερα στο κλείσιμο

Στην ηπειρωτική Κίνα, ο Shanghai Composite σημείωσε άνοδο 1,05% και ο Shenzhen Component έκλεισε κατά 1,22% υψηλότερα. Ελαφρώς υψηλότερα έκλεισαν οι δείκτες της Ιαπωνίας. Ο Nikkei 225 σημείωσε άνοδο 0,17% και ο Topix ενισχύθηκε οριακά.

Ο Kospi της Νότιας Κορέας αν και στην έναρξη των συναλλαγών σημείωνε κέρδη, τελικά υποχώρησε κατά 0,75%, και ο Kosdaq έχασε 3,38%. Στην Αυστραλία, ο S&P/ASX 200 σημείωσε άνοδο 0,42%.

Στα οικονομικά στοιχεία, η Σιγκαπούρη ανακοίνωσε ότι ο βασικός πληθωρισμός ήταν στο 3,6% τον Μάιο σε σύγκριση με ένα χρόνο πριν. Αυτό είναι ελαφρώς υψηλότερο από το 3,5% που ανέμεναν οι αναλυτές, αλλά και το 3,3% του Απριλίου.

Περισσότερα από Ασία

ot.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΟΝΕ DIGITAL SERVICES MONOΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 801010853, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: ot@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Μέλος

ened
ΜΗΤ

Aριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.232433

Απόρρητο