Ως Manager of the Year 2022 βραβεύτηκε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Κρι Κρι, Παναγιώτης Τσινάβος, κατά την 20η τελετή απονομής της ομώνυμης διοργάνωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Διαβάστε επίσης – FrieslandCampina Hellas: Άνοδος στα έσοδα, κάμψη στα κέρδη 

Ο θεσμός των βραβείων Manager of the Year, ο οποίος ενώνει όλους τους κλάδους της αγοράς και όλες τις επιχειρηματικές λειτουργίες, επιβραβεύει τον άνθρωπο και επαγγελματία που έχει τις δεξιότητες και το χάρισμα να ηγείται, να εμπνέει, να παρακινεί, να φέρνει απτά και σημαντικά αποτελέσματα με ανθρώπινο πρόσωπο και να αναπτύσσει τους μάνατζερ της επόμενης γενιάς.

Διαβάστε επίσης – ΚΡΙ-ΚΡΙ: Στα 4,06 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το πρώτο εξάμηνο

Στο εξωτερικό το 50% των πωλήσεων

Ο φετινός νικητής του βραβείου, Παναγιώτης Τσινάβος, διακρίθηκε για το επίτευγμά του να μετατρέψει μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση στις Σέρρες, σε μία σύγχρονη και δυναμικά αναπτυσσόμενη γαλακτοβιομηχανία, παγκόσμιας εμβέλειας. Πλέον, το 50% των πωλήσεων της Κρι Κρι προέρχεται από το εξωτερικό, ενώ καταφέρνει να διπλασιάζει τον τζίρο και την κερδοφορία της σχεδόν κάθε 5 χρόνια.
Κατά την παραλαβή του βραβείου, ο Παναγιώτης Τσινάβος δήλωσε σχετικά: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον θεσμό Manager of The year και την κριτική επιτροπή για τη σημερινή σημαντική διάκριση. Η βράβευση αυτή ανήκει εξ’ ολοκλήρου σε όλους τους εργαζόμενους της Κρι Κρι, στους συνεργάτες μου, στην οικογένεια μου. Μαζί τους ταξιδεύω καθημερινά στον πηγαιμό για την Ιθάκη. Ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτειες, γεμάτο γνώσεις, εμπειρίες και έντονα συναισθήματα. Το υγιές επιχειρείν μού χάρισε αυτό το ωραίο ταξίδι. Μέσα από την επιχειρηματική μου πορεία κατανόησα τι σημαίνει επιτυχία: Επιτυχία είναι να κερδίζεις το σεβασμό και την εκτίμηση των ανθρώπων γύρω σου, και της κοινωνίας. Επιτυχία είναι να βάζεις κι εσύ ένα λιθαράκι για να γίνει καλύτερος ο κόσμος γύρω μας. Σας ευχαριστώ».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις