Του πέρασαν χειροπέδες, και τον έστησαν στον τοίχο για την καθιερωμένη φωτογραφία, που βγάζουν σε όλους του συλληφθέντες, με το μαχαίρι να προβάλλει από την φόρμα του: ο λόγος για τον Τσάκι, από την ταινία η «Κούκλα του Σατανά», ο οποίος φαίνεται ότι απασχόλησε τις μεξικανικές αρχές.

Όπως γράφει το Reuters, αστυνομικοί σε μία πόλη του βορείου Μεξικού έθεσαν υπό κράτηση τον Τσάκι και τον ιδιοκτήτη του.

Ο άνδρας, που προσδιορίστηκε μόνο ως Carlos «N» σύμφωνα με τους κανόνες του Μεξικού, φέρεται να χρησιμοποίησε την «κούκλα του σατανά» για να τρομάξει τους ανθρώπους και να απαιτήσει χρήματα, ανέφεραν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Reuters , ο Carlos «N» φέρεται ότι βρισκόταν σε μια πλατεία υπό την επήρεια ουσιών και απειλούσε όσους περνούσαν από εκεί βάζοντας ένα μεγάλο μαχαίρι στα χέρια της κούκλας που έγινε διάσημη μετά την ταινία του 1988.

Η ταινία «Η κούκλα του σατανά» (αγγλικά: Child’s Play) είναι ένα θρίλερ τρόμου αμερικανικής παραγωγής, που κυκλοφόρησε στις αμερικανικές αίθουσες στις 9 Νοεμβρίου του 1988 από την MGM / UA Communications Co.

Οι κατηγορίες

Και οι δύο κατηγορήθηκαν για διατάραξη της ειρήνης και ότι έθεσαν σε κίνδυνο την ακεραιότητα των άλλων.

Μια αξιωματικός στο αστυνομικό τμήμα στη Monclova, στην πολιτεία Coahuila, εθεάθη να γελάει καθώς κρατούσε το μακρύ μαχαίρι που πήρε από τον Τσάκι.

Τα μεξικανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η αξιωματικός που συνέλαβε τον Τσάκι κατηγορήθηκε αργότερα επειδή δεν πήρε τη δουλειά της στα σοβαρά.

Ο Carlos «N» αφέθηκε αργότερα ελεύθερος, αν και παραμένει άγνωστο το πού βρίσκεται η κούκλα Τσάκι

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα