
Ο Ίλον Μασκ, ο ιδιοκτήτης του X (πρώην Twitter), ο οποίος έχει αποκαλέσει τον εαυτό του «ντετερμινιστή της ελευθερίας του λόγου», θα παρευρεθεί μαζί με τον Ντόναλντ Τραμπ στο Μπάτλερ της Πενσιλβάνια σήμερα Σάββατο, ενόψει προγραμματισμένης ομιλίας του πρώην αμερικάνου προέδρου.
Ο Μασκ επιβεβαίωσε ότι θα παρευρεθεί στο σημείο όπου ο Τραμπ παραλίγο να χάσει τη ζωή του, μέσω μιας ανάρτησής του στο X.
I will be there to support! https://t.co/nokR0g3dn1
— Elon Musk (@elonmusk) October 4, 2024
Η προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι θα επιστρέψει στο Μπάτλερ, λίγους μήνες μετά την πρώτη απόπειρα δολοφονίας του πρώην αμερικάνου προέδρου τον Ιούλιο. Ο ένοπλος και ένας παρευρισκόμενος σκοτώθηκαν και άλλοι δύο τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του περιστατικού, λίγες ημέρες πριν από το Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών, όπου ο Τραμπ έγινε ο επίσημος υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών.
«Η επιστροφή του προέδρου Τραμπ στο Μπάτλερ θα αποτελέσει φόρο τιμής στο αμερικανικό πνεύμα. Στην Αμερική, δεν αφήνουμε τέρατα όπως αυτός ο σατανικός δολοφόνος να έχουν τον τελευταίο λόγο», ανέφερε η εκστρατεία σε ένα Δελτίο Τύπου.
Ο Μασκ, ο οποίος συμμετέχει όλο και περισσότερο σε συζητήσεις για την πολιτική, υποστήριξε τον Τραμπ μετά τους πυροβολισμούς.
Παράλληλα γίνεται όλο και πιο επικριτικός με τους Δημοκρατικούς συμπεριλαμβανομένης της αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις, τους οποίους υποστήριζε για χρόνια.
«Το ιστορικό ψήφων της Κάμαλα όταν ήταν στη Γερουσία ήταν στα αριστερά του Μπέρνι Σάντερς!» έγραψε ο Μασκ στο X.
«Αξιολογήθηκε ως η πιο αριστερή από όλους τους 100 γερουσιαστές. Καθόλου μετριοπαθής» πρόσθεσε.
Οι πυροβολισμοί στην Πενσιλβάνια ήταν μία από τις δύο απόπειρες δολοφονίας εις βάρος του Ντόναλντ Τραμπ.
Τον περασμένο μήνα, ένας ύποπτος συνελήφθη αφού πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας τον είδαν να σπρώχνει ένα τουφέκι μέσα από την περίμετρο του γηπέδου γκολφ του πρώην αμερικάνου προέδρου στη Φλόριντα.
Ο άνδρας, που αναγνωρίστηκε ως Ryan Wesley Routh, συνελήφθη αργότερα και κατηγορήθηκε για ομοσπονδιακά εγκλήματα με όπλα.


Latest News

Βροχές και χαλαζοπτώσεις την Παρασκευή – Ισχυρές καταιγίδες στην Αττική
Άστατος θα είναι ο καιρός σήμερα Παρασκευή, με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και τις καταιγίδες. Αναλυτική πρόγνωση

Ο Τραμπ διαψεύδει... τη διάψευση του Πεκίνου - «Σε εξέλιξη συνομιλίες με την Κίνα»
O αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ υποστηρίζει το ακριβώς αντίθετο από αυτό που λέει το Πεκίνο

Οργιάζουν τα σενάρια για την τύχη του Ζελένσκι
Εν μέσω ασφυκτικής πίεσης βρίσκεται ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι που καλείται να λάβει κρίσιμες αποφάσεις για τη χώρα του.

ΒΗΜΑ της Κυριακής: Έρχεται στις 27 Απριλίου με συναρπαστικές προσφορές
Το ΒΗΜΑ κυκλοφορεί την Κυριακή 27 Απριλίου μαζί με το ΒΗΜΑ στην Ιστορία «1939-1945 Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος», το περιοδικό Vita, τη μαθητική εφημερίδα της Νάξου και φυσικά, το ΒΗΜΑGAZINO

Το ReArm της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας – Το παρασκήνιο της σύσκεψης στο Μαξίμου
Οι εκπρόσωποι της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας που συμμετείχαν στη σύσκεψη στο Μαξίμου και οι στόχοι που τέθηκαν

Τι αλλάζει στις συναλλαγές με το Δημόσιο – Ποια «δημοφιλή» πιστοποιητικά καταργούνται
Κοινό Δελτίο Τύπου των Υπουργείων Εσωτερικών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Μητσοτάκης: Συνάντηση με εκπροσώπους εταιρειών της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας
Συζητήθηκαν οι δυνατότητες συνεργειών και οι προοπτικές συμμετοχής των ελληνικών εταιρειών αμυντικής τεχνολογίας σε εγχώρια και ευρωπαϊκά αμυντικά προγράμματα

Συναντήσεις Τζιτζικώστα με Airbus και Boeing
Αντικείμενο των συναντήσεων ήταν η νέα πολιτική της ΕΕ για τις αερομεταφορές και τη νέα Στρατηγική για τις Αερομεταφορές

Παράταση μέχρι 15 Ιουνίου για τα ακαθάριστα οικόπεδα - Πώς θα κάνετε τη δήλωση
Την παράταση ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος τόνισε ότι ο καθαρισμός των οικοπέδων προστάτεψε πέρυσι περιουσίες και βοήθησε την Πυροσβεστική.

Πρέπει να ανησυχεί η Ελλάδα μετά τον σεισμό στην Κωνσταντινούπολη; - Τι απαντούν σεισμολόγοι
Ο σεισμός στην Κωνσταντινούπολη προκάλεσε πανικό, ενώ ξύπνησε άσχημες αναμνήσεις – Σεισμολόγοι απαντούν για το εάν θα επηρεαστεί η Ελλάδα