Βροχή εκατομμυρίων για την Μπάγερν

Η πρωταθλήτρια Γερνανίας, Μπάγερν, μαγειρεύει πριν… πεινάσει, κλείνοντας πλουσιοπάροχες χορηγίες τουλάχιστον για τα επόμενα 7 χρόνια.

Βροχή εκατομμυρίων για την Μπάγερν

Η Μπάγερν Μονάχου συνεχίζει να ενισχύει τη χρηματοοικονομική της ισχύ, εξασφαλίζοντας δύο σημαντικές χορηγικές συμφωνίες με Deutsche Telekom και Emirates, οι οποίες ενισχύουν την παγκόσμια στρατηγική και την εμπορική της δυναμική.

Ανανεωμένη συνεργασία με την Deutsche Telekom μέχρι το 2032

Η Μπάγερν ανακοίνωσε την ανανέωση της πολυετούς συνεργασίας της με την Deutsche Telekom, η οποία παραμένει κύριος χορηγός φανέλας μέχρι το 2032. Η νέα συμφωνία φτάνει σε ετήσια αξία τα 65 εκατομμύρια ευρώ, ανεβάζοντας σημαντικά τα έσοδα του συλλόγου σε σύγκριση με την προηγούμενη σύμβαση.

Η Telekom, που συνεργάζεται με τον βαυαρικό σύλλογο από το 2002, παραμένει σταθερός πυλώνας της εμπορικής ταυτότητας της Μπάγερν, με την εμβληματική παρουσία του λογότυπου «T» στο κέντρο της φανέλας.

Η Emirates έρχεται ως «Platinum» χορηγός

Παρότι δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τη φανέλα, όπως έχει κάνει με την Άρσεναλ, τη Ρεάλ, τη Μίλαν και την Μπενφίκα, η Emirates εντάχθηκε στη χορηγική οικογένεια της Μπάγερν με μια επταετή συμφωνία «Platinum» συνεργασίας. Η συμφωνία, αξίας περίπου 5 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, σηματοδοτεί τη στρατηγική προσέγγιση της ομάδας προς την αγορά της Μέσης Ανατολής και της Ασίας.

Η Emirates, παρά το γεγονός ότι δεν πραγματοποιεί εμπορικές πτήσεις στη Γερμανία, ενισχύει την παγκόσμια προβολή της Μπάγερν, χωρίς να επηρεάζει τη βασική χορηγία φανέλας, που παραμένει στα χέρια της Telekom, ενώ θα μπορούσε να παρέχει αεροσκάφη της για τις περιηγήσεις των Βαυαρών στην Ασία.

Ξεκινάει κάθε σεζόν με +70 εκ. €

Με συνολικά έσοδα που αγγίζουν τα 70 εκατ. ευρώ ετησίως μόνο από τις δύο αυτές συμφωνίες, η Μπάγερν εδραιώνει τη θέση της ως ένας από τους πιο οικονομικά ισχυρούς και παγκοσμίως αναγνωρίσιμους συλλόγους.

Πηγή: in.gr

OT Originals
Περισσότερα από Business of Sport

ot.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθυντής Σύνταξης: Χρήστος Κολώνας

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΟΝΕ DIGITAL SERVICES MONOΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 801010853, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: ot@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Μέλος

ened
ΜΗΤ

Aριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.232433

Απόρρητο