Θέση ανόδου έχουν λάβει οι κυριότεροι χρηματιστηριακοί δείκτες στη Wall Street, καθώς ανοδικά κινούνται τα futures, με τις τεχνολογικές μετοχές υψηλής κεφαλαιοποίησης και τα υψηλά κέρδη που ανακοίνωσαν οι εταιρείες Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης Twitter και Snap να δίνουν τον τόνο για κέρδη στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας.

Η μετοχή του Twitter σημείωσε άνοδο 4,9% στην προσυνεδρίαση, καθώς ανακοίνωσε αύξηση εσόδων.Η μετοχή της Snapchat Snap Inc σημείωσε άνοδο 17,2% , καθώς ξεπέρασε τις προβλέψεις   της Wall Street σχετικά με τον αριθμό των  χρηστών και τα  έσοδα του δεύτερου τριμήνου,καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε τους υψηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης από τα τέλη του 2017.

Τα ισχυρά αποτελέσματα των εταιρειών  Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης «έστρωσαν το χαλί» και τη μετοχή του Facebook Inc, η οποία αυξήθηκε 2,9% , άνοδο που έρχεται πριν την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων που αναμένονται την επόμενη εβδομάδα. Άλλες μεγάλες τεχνολογικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Amazon.com, Apple Inc, Microsoft Corp και Alphabet Inc, αυξήθηκαν μεταξύ 0,3% και 1,7%. Η American Express Co σημείωσε άνοδο  3,6% και αναμένεται να ανοίξει σε ρεκόρ υψηλότερα, καθώς ξεπέρασε τις προβλέψεις για τα κέρδη του δεύτερου τριμήνου. 

To επενδυτικό ενδιαφέρον στη Wall Street έχει μετατοπιστεί στις μετοχές ανάπτυξης και στις μετοχές αξίας  αυτήν την εβδομάδα, καθώς η ανησυχία για την εξάπλωση της μετάλλαξης Δέλτα,  έπληξε τις αγορές και οδήγησε οδήγησε αρκετούς επενδυτές στην ασφάλεια της αγοράς ομολόγων τη Δευτέρα. Οι κλάδοι του δείκτη S%P500 των επώνυμων καταναλωτικών αγαθών και της  τεχνολογίας  αναδείχθηκαν οι νικητές των αποδόσεων αυτή την εβδομάδα. Οι κυριότεροι δείκτες της αμερικανικής αγοράς είναι έτοιμοι για να κλείσουν την τέταρτη εβδομάδα κερδών σε περιόδο 5 εβδομάδων, καθώς Dow Jones και S&P 500 έχουν βρεθεί πολύ κοντά στα επίπεδα ρεκόρ που έφθασαν την προηγούμενη εβδομάδα. 

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Wall Street