Ποσά που «ζαλίζουν». Που μοιάζουν να είναι εκτός πραγματικότητας. Ωστόσο είναι πέρα για πέρα αληθινά και συνεχώς ανεβαίνουν, καθώς ο χώρος του ποδοσφαίρου έχει ξεφύγει εντελώς, με τα ποσά να ακολουθούν.

Η γνωστή ιστοσελίδα που ασχολείται με τα ποσά των μεταγραφών «transfermarkt» έβαλε κάτω τα κομπιουτεράκια και υπολόγισε όλα τα ποσά από την ημέρα που μπήκε ο 21ος αιώνας. Και η ομάδα που έχει δαπανήσει τα περισσότερα από τότε, είναι η Τσέλσι η οποία έχει βγάλει από την τσέπη της το απίστευτο ποσό των 2,4 δισεκατομμυρίων ευρώ, με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να έχει αλλάξει το επίπεδο του συλλόγου από το 2003, όταν και απέκτησε την ομάδα.

Στη δεύτερη θέση της λίστας με 2,3 δισεκατομμύρια η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έχει δαπανήσει το μεγαλύτερο μέρος του συγκεκριμένου ποσού στα 10’s, όταν και μπήκαν στην ομάδα οι Σαουδάραβες! Ρεάλ και Μπαρτσελόνα ακολουθούν με 2,2, ενώ την πεντάδα κλείνει η Γιουβέντους με 2,1!

Αξίζει να σημειωθεί πως στο top15 βρίσκονται συνολικά έξι αγγλικές ομάδες, τρεις ισπανικές, τέσσερις ιταλικές, μία γερμανική (Μπάγερν) και μία γαλλική, με την Παρί να έχει δαπανήσει σε αυτό το διάστημα 1,7 δις.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι