Το θρυλικό ροκ συγκρότημα The Police θα επανεκδώσει το άλμπουμ με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του σε βινύλιο στις 15 Απριλίου με αφορμή την 30ή επέτειο από την κυκλοφορία της συλλογής.
Η επιμέλεια της νέας έκδοσης του άλμπουμ έγινε στο Abbey Road και επανακυκλοφορεί σε μισή ταχύτητα για καλύτερη ποιότητα ήχου.

Η συλλογή έγινε πολλές φορές πλατινένια επιτυχία σε όλο τον κόσμο. Κυκλοφόρησε κυρίως σε CD και σε περιορισμένα αντίτυπα βινυλίου. Τα βινύλια της αρχικής έκδοσης έχουν εξαντληθεί εδώ και καιρό, κάνοντας την έκδοση βινυλίου εξαιρετικά περιζήτητη στους θαυμαστές των Police. Το Greatest Hits  θεωρείται μια εξαιρετική αναδρομή των κορυφαίων στιγμών της τριάδας των Στίνγκ, Άντι Σάμερς και  Στιούαρτ Κόουπλαντ, που κατέκτησαν τις κορυφές των τσαρτς. Περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις επιτυχίες «Roxanne», «Message in a Bottle», «Walking on the Moon», «Don’t Stand So Close to Me», «Every Little Thing She Does is Magic», «Every Breath You Take».

Το συγκρότημα με πωλήσεις που φθάνουν πάνω από 75 εκατομμύρια αντίτυπα παγκόσμια έχει κερδίσει δύο BRIT Awards, έξι Grammys και ένα MTV Video Music Award.

Ο Sting κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ με τίτλο The Bridge τον περασμένο Νοέμβριο.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Tέχνη και Ζωή