«Με σχέδιο η Ελλάδα είναι το 5ο τουριστικό brand στον κόσμο», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.
«Τα στοιχεία από την κρουαζιέρα είναι εντυπωσιακά. Ενδεικτικά σύμφωνα με τον ΟΛΘ από 180% που ήταν η αύξηση στις αφίξεις των κρουαζιερόπλοιων πριν από λίγες εβδομάδες πλέον η αύξηση είναι στο 250%», επισημαίνει.
#Με_σχέδιο η Ελλάδα είναι το 5ο τουριστικό brand στον κόσμο. Τα στοιχεία από την κρουαζιέρα είναι εντυπωσιακά. Ενδεικτικά σύμφωνα με τον ΟΛΘ από 180% που ήταν η αύξηση στις αφίξεις των κρουαζιερόπλοιων πριν από λίγες εβδομάδες πλέον η αύξηση είναι στο 250%.@Vkikilias
— Γιάννης Οικονόμου (@joikonomou) June 8, 2022















![Wall Street: Τι την στοιχειώνει αυτό το Halloween [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/10/ΗΠΑ-halloween-2.png)



















