Νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αναλαμβάνει η δημοσιογράφος και διευθύντρια της εφημερίδας «Αυγή» Βούλα Κεχαγιά, επιβεβαιώνοντας τις σχετικές πληροφορίες.

Η Βούλα Κεχαγιά αναλαμβάνει τη θέση της Δώρας Αυγέρη, η οποία θα κατέλθει υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, όπως ανακοίνωσε η ίδια τις προηγούμενες μέρες. Παράλληλα θα επιτελεί καθήκοντα συμβούλου κοινωνικής διασύνδεσης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης σε βίντεο –  ανάρτηση που πραγματοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημείωσε ότι «στον νέο κύκλο που αρχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, η Δώρα Αυγέρη και η Βούλα Κεχαγιά θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα μας».

Ακολούθως πρόσθεσε ότι «η Δώρα Αυγέρη εκπροσώπησε τον ΣΥΡΙΖΑ άρτια σε μια δύσκολη περίοδο για το κόμμα μας. Ως σύμβουλός μου κοινωνικής διασύνδεσης θα συνεχίσει να με εκπροσωπεί μέσα στην κοινωνία, εκεί από όπου ξεκίνησε».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στη νέα εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Η Βούλα Κεχαγιά αρχίζει ένα νέο κεφάλαιο αναλαμβάνοντας τη θέση της εκπροσώπου Τύπου και της εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά της. Ο νέος, ενωμένος, κοινωνικός ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει εν κινήσει, διευρύνεται και αγκαλιάζει όλο τον προοδευτικό κόσμο», κατέληξε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

Ποια είναι η Βούλα Κεχαγιά

Σημειώνεται ότι η δημοσιογράφος Βούλα Κεχαγιά, όπως και η Δώρα Αυγέρη, πραγματοποίησε τα πρώτα επαγγελματικά βήματά της στη Θεσσαλονίκη.

Η Βούλα Κεχαγιά ασχολείται με το πολιτικό ρεπορτάζ από το 2003 όταν ανέλαβε την κάλυψη των κομμάτων της Αριστεράς και της Κεντροαριστεράς για την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.

Έχει εργαστεί στην ΕΡΤ ως συντάκτρια του πολιτικού ρεπορτάζ, ενώ από το 2003 ήταν ανταποκρίτρια της ΕΡΤ3 στην Αθήνα για θέματα ΠΑΣΟΚ. Προηγουμένως εργαζόταν στη Θεσσαλονίκη για την ΕΡΤ3 και την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, ενώ είχε εργαστεί ως συντάκτρια για τρία χρόνια και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος».

Επίσης, είχε εργαστεί ως ανταποκρίτρια στο MEGA. Τελευταία είχε αναλάβει τη διεύθυνση της εφημερίδας «Αυγή» ενώ παρουσίαζε πολιτική εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό «Attica». Έχει σπουδάσει στη Θεσσαλονίκη στην Σχολή Καλών Τεχνών και σε ιδιωτικό κέντρο δημοσιογραφίας. Γνωρίζει αγγλικά και ιταλικά.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα