Συνάντηση Πιερρακάκη-Τραυλού: Προσβλέπουμε σε ακόμη στενότερη συνεργασία

Ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών συναντήθηκε με την πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Μελίνα Τραυλού

Συνάντηση Πιερρακάκη-Τραυλού: Προσβλέπουμε σε ακόμη στενότερη συνεργασία

Συνάντηση με την πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Μελίνα Τραυλού είχε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κυριάκου Πιερρακάκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Πιερρακάκης τόνισε ότι η ελληνική ναυτιλία συμβάλλει στην ενίσχυση της εξωστρέφειας της χώρας ενώ σημείωσε ότι από την πλευρά του το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών προσβλέπει σε ακόμη στενότερη συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων.

«Συναντήθηκα με την Πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Μελίνα Τραυλού. Η ελληνική ναυτιλία συμβάλλει σταθερά στην ενίσχυση της εξωστρέφειας της χώρας και στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών προσβλέπουμε σε στενή συνεργασία για όλα τα ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος», αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση του Κυριάκου Πιερρακάκη.

OT Originals

Περισσότερα από Ναυτιλία

ot.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΟΝΕ DIGITAL SERVICES MONOΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 801010853, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: ot@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Μέλος

ened
ΜΗΤ

Aριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.232433

Απόρρητο