Λούβρο: Πέντε νέες συλλήψεις για την ληστεία

Ακόμα πέντε άτομα συνελήφθησαν για την ληστεία στο Λούβρο

Λούβρο: Πέντε νέες συλλήψεις για την ληστεία

Πέντε νέοι ύποπτοι συνελήφθησαν για την ληστεία στο Λούβρο την Πέμπτη, σύμφωνα με το Reuters που επικαλείται τον γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό RTL.

Ακόμα μία σύλληψη για την ληστεία στο Λούβρο είχε σημειωθεί το βράδυ της Τετάρτης

Ο γαλλικός τηλεοπτικός σταθμός BFM είχε αναφέρει νωρίτερα την Πέμπτη ότι ένα ακόμη άτομο συνελήφθη στην περιοχή του Παρισιού αργά το βράδυ της Τετάρτης και ότι ο άνδρας αυτός είναι ύποπτος για την παρουσία του στον τόπο του εγκλήματος στις 19 Οκτωβρίου, όταν έλαβε χώρα η ληστεία.

Δύο άνδρες που συνελήφθησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο «παραδέχτηκαν εν μέρει» τη συμμετοχή τους στη ληστεία, δήλωσε ο εισαγγελέας του Παρισιού την Τετάρτη και προφυλακίστηκαν.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται η έρευνα για τα κοσμήματα, τα οποία δεν έχουν ακόμα εντοπιστεί, σύμφωνα με δήλωση του εισαγγελέα του Παρισιού στο ραδιοφωνικό σταθμό RTL.

OT Originals
Περισσότερα από Κόσμος

ot.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθυντής Σύνταξης: Χρήστος Κολώνας

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΟΝΕ DIGITAL SERVICES MONOΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ

Μέτοχος: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 801010853, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: ot@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Μέλος

ened
ΜΗΤ

Aριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.232433

Απόρρητο