Ανοδικά κινείται από την έναρξη της συνεδρίασης ο Γενικός Δείκτης Τιμών του Χρηματιστηρίου ο οποίος έχει υπερβεί τα επίπεδα των 920 μονάδων.
Ανοδικά κινείται και η πλειονότητα των μετοχών. Συγκεκριμένα, οι τιμές 39 μετοχών ενισχύονται, 21 καταγράφουν απώλειες και 14 παραμένουν σταθερές.
Ο τζίρος ανέρχεται σε περίπου 6 εκατομμύρια ευρώ.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές των ΕΛΠΕ (+3,28%)%), της ΔΕΗ (+1,96%) και της Μυτιληναίος (+1,73%).
Στον αντίποδα, τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Εθνικής (-1,33%) και της ΕΧΑΕ (-0,53%).
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Προσωπικών Προϊόντων (+2,83%) και του Πετρελαίου (+1,68%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των Ταξιδιών (-0,62%) και των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (-0,41%).
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές ΕΛΠΕ +3,29% και Attica Συμμετοχών +3,23% , ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές Νάκας -19,20% και Fieratex -4,14%.