Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είπε ότι προετοιμάζεται κανονικά για το US Open, και εκφράζει την ελπίδα ότι τελικά θα του επιτραπεί να αγωνιστεί, παρά την άρνησή του να κάνει το εμβόλιο για την COVID-19.

Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, ο διάσημος τενίστας, ο οποίος έχει τρεις τίτλους US Open, δεν θα μπορεί να συμμετάσχει στο φετινό US Open λόγω των ισχυόντων κανόνων σύμφωνα με τους οποίους οι ταξιδιώτες που επιθυμούν να εισέλθουν στις ΗΠΑ πρέπει να εμβολιαστούν πλήρως και να προσκομίσουν απόδειξη πριν επιβιβαστούν σε πτήσεις.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» στο παγκόσμιο τένις: Επτά νέα… Grand Slams!

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο 35χρονος συμπεριελήφθη στη λίστα συμμετοχής για το Grand Slam της Νέας Υόρκης που έχει προγραμματιστεί  για τις 29 Αυγούστου έως τις 11 Σεπτεμβρίου.

«Προετοιμάζομαι σαν να μου έχει ήδη επιτραπεί να αγωνιστώ, ενώ περιμένω να ακούσω αν υπάρχει λνα παραθυράκι για να ταξιδέψω στις ΗΠΑ», είπε ο Τζόκοβιτς σε ανάρτησή του στο Instagram μαζί με ένα βίντεο με την προπόνησή του.

Διαβάστε επίσης – Νόβακ Τζόκοβιτς: Κέρδισε αλλά… έπεσε!

Μαζεύοντας υπογραφές

Περισσότεροι από 43.000 άνθρωποι έχουν υπογράψει μια ηλεκτρονική αίτηση ζητώντας από την Ένωση Τένις των Ηνωμένων Πολιτειών (USTA) να συνεργαστεί με την κυβέρνηση των ΗΠΑ για να επιτρέψει στον 21 φορές μεγάλο πρωταθλητή Τζόκοβιτς να αγωνιστεί στο US Open.

Ο Τζόκοβιτς κέρδισε τους τίτλους του Australian Open, του French Open και του Wimbledon πέρυσι, αλλά δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το στέμμα του στο Melbourne Park φέτος, αφού απελάθηκε από την Αυστραλία λόγω του καθεστώτος εμβολιασμού του τον Ιανουάριο.

Ο Σέρβος αργότερα είπε ότι ήταν έτοιμος να χάσει τουρνουά Grand Slam αντί να κάνει το εμβόλιο COVID-19.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι