«Λουκέτο» σε βενζινάδικο βάζει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.
Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων θα προχωρήσει σήμερα και ώρα 14:30, σε σφράγιση πρατηρίου καυσίμων λόγω παραποίησης του συστήματος εισροών-εκροών, το οποίο βρίσκεται στην οδό Ελλήνων Αξιωματικών 21-23, στον Βύρωνα Αττικής (απέναντι από το κλειστό γυμναστήριο).











![Δημόσιο Χρέος: Η ακτινογραφία του δημοσίου χρέους για τα επόμενα χρόνια [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/ot_greek_debt5555-1024x600-1-1.jpg)





![Έκπτωση φόρου για δαπάνες που αφορούν λήψη υπηρεσιών για ενεργειακή, λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση κτιρίων [Μέρος Β]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2023/09/exoikonomo.jpg)


![Προϋπολογισμός 2026: Ποια μέτρα φέρνει για την επόμενη χρονιά [πίνακας]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/ot_nomoney2-2-768x450-1.png)














