Στάση εργασίας προκήρυξαν για την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, ημέρα πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας της ΓΣΕΕ, οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία, μετρό και τραμ.

Συγκεκριμένα, όπως αποφάσισε το Συνδικάτων Εργαζομένων ΟΑΣΑ, την Τετάρτη τα λεωφορεία θα παραμείνουν ακινητοποιημένα από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 09:00 το πρωί και από τις 21:00 το βράδυ έως τη λήξη της κυκλοφορίας. Οι Τεχνικοί θα προχωρήσουν σε στάση εργασίας από τις 10:45 έως τις 16:45.

Σε μετρό και τραμ, οι ηλεκτροδηγοί θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 08:00 το πρωί και από τις 22:00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Διαβάστε επίσης: ΓΣΕΕ: Κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας στις 9 Νοεμβρίου

«Οφείλουμε να αντισταθούμε»

«Η ακρίβεια που μαστίζει τη χώρα μας, η φτώχεια και οι ανισότητες, τα πλείστα εργασιακά προβλήματα σε διάφορους κλάδους και στις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, η προσπάθεια φίμωσης της ελεύθερης συνδικαλιστικής δράσης, αποτελούν βραχνά και οφείλουμε να αντισταθούμε. Ενώνουμε τη φωνή μας στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα ότι με συλλογικό βηματισμό μπορούμε να καταφέρουμε πολλά», αναφέρει στην απόφασή του το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Tax