Σταθερές διατηρεί και τον Δεκέμβριο τις τιμές στα ιδιόκτητα πρατήρια φυσικού αερίου η ΔΕΠΑ Εμπορίας, σύμφωνα με ανακοίνωσή της.

Έτσι, για τον μήνα Δεκέμβριο, η τιμή πώλησης του φυσικού αερίου στα ιδιόκτητα πρατήρια της εταιρείας, βάσει της οποίας θα τιμολογεί τα υπόλοιπα πρατήρια, θα διατηρηθεί στο 1,20 €/κιλό ενώ στα λοιπά πρατήρια που χρησιμοποιούν το brand FISIKON, η τιμή πώλησης διαμορφώνεται ελεύθερα στο πλαίσιο του Ανταγωνισμού.

Διαβάστε επίσης – Ταμβάκης- ΔΕΠΑ Εμπορίας: Προετοιμάζουμε το έδαφος για τη νέα «πράσινη» πραγματικότητα

Η έκπτωση

Στην τελική τιμή πώλησης του FISIKON έχει συμπεριληφθεί εκ νέου έκπτωση από την εταιρεία, που ανέρχεται στο ποσό των 1,05€/κιλό.

Χωρίς αυτή την έκπτωση, η τιμή πώλησης θα διαμορφωνόταν στα 2,25€/κιλό.

Διαβάστε επίσης – ΔΕΠΑ Εμπορίας: Ενισχύει το δίκτυο διακίνησης υγροποιημένου φυσικού αερίου

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΔΕΠΑ Εμπορίας, «πάγια επιδίωξη της είναι η τελική τιμή πώλησης του φυσικού αερίου κίνησης στα ιδιόκτητα πρατήριά της να παραμένει όσο το δυνατόν χαμηλότερη, τη στιγμή που οι διεθνείς τιμές προμήθειας εξακολουθούν να είναι σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα». Επισημαίνει δε πως «εξακολουθεί με συνέπεια να στηρίζει τους καταναλωτές στη δύσκολη αυτή συγκυρία ενώ παράλληλα, διευρύνει συνεχώς το δίκτυο πρατηρίων με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού και την προστασία του περιβάλλοντος».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ενέργεια
Στάσσης: «Η ΔΕΗ θα οδηγήσει την ενεργειακή μετάβαση στη ΝΑ Ευρώπη» – Το μήνυμα από Ουάσιγκτον
Green |

Στάσσης: «Η ΔΕΗ θα οδηγήσει την ενεργειακή μετάβαση στη ΝΑ Ευρώπη» – Το μήνυμα από Ουάσιγκτον

Γνωρίζουμε πώς να αναπτύξουμε γρήγορα ΑΠΕ και ευέλικτη χωρητικότητα, πώς να επεκτείνουμε και να εκσυγχρονίσουμε τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας και πώς να ανταποκριθούμε στη ζήτηση των πελατών για προσιτές τιμές, είπε ο κ. Στάσσης