Η πολύκροτη υπόθεση του γηπέδου της Παρί Σεν Ζερμέν εξακολουθεί να υφίσταται. Η ομάδα των Παριζιάνων σύμφωνα με την AS φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με αμερικανική εταιρεία για την εξασφάλιση νέου γηπέδου. Να συνεχιστεί ο διάλογος ανάμεσα στις δύο πλευρές επιδιώκει ο Δήμος του Παρισιού.

Η διαφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν καταλήγουν σε αποτέλεσμα και έτσι οι Παριζιάνοι με βάση ισπανικά δημοσιεύματα έχουν προσλάβει την αμερικανική εταιρεία «Legends Hospitality» με σκοπό την εξεύρεση νέας έδρας.

Κυρίαρχη και στο TikTok η Παρί Σεν Ζερμέν

Από την πλευρά του ο Δήμος θέλει να συνεχιστούν οι επαφές με απώτερο σκοπό την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης για όλους. Έτσι η αναζήτηση επιλογών έχει ήδη ξεκινήσει με το «Stade de France» να τέθηκε στα υπόψιν αλλά το υψηλό κόστος στάθηκε εμπόδιο. Και άλλες επιλογές που προτάθηκαν δεν αποτέλεσαν δέλεαρ και έτσι οι άνθρωποι της Παρί έδωσαντη σκυτάλη στους Αμερικανούς.

Ο λόγος είναι πως εκείνοι έχουν προχωρήσει στην κατασκευή του νέου γηπέδου των Λος Άντζελες Γκάλαξι, της Τότεναμ αλλά και της ανακαίνισης του Άνφιλντ. Διαθέτουν την εμπειρία συνεπώς και κατέχουν και το 20% από το νέο πρότζεκτ του Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Η πλευρά του δήμου δεν θέλει τελεσίδικα πράγματα χωρίς συζήτηση ανάμεσα στους εμπλεκόμενους και για αυτό ο Πιέρ Ραμπάν ως μέλος του δημοτικού συμβουλίου και της επιτροπής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 δήλωσε πως δεν εκπλήσσεται από την κίνηση της Παρί, αλλά επιδιώκει μια τελευταία επαφή για να μπορέσουν να θέσουν όλα τα δεδομένα επί τάπητος.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport