H ιταλική φινέτσα πάει… στο Sani της Χαλκιδικής

·      Κατάστημα που θα διαθέτει τα ιταλικά κοστούμια kiton, από τα πιο ακριβά και καλύτερα στον κόσμο αναμένεται να λειτουργήσει στο Sani Resort.

·      Μαθαίνουμε πως η εταιρεία που εκπροσωπεί στην Ελλάδα το διάσημο ναπολιτάνικο brand συμφώνησαν να ανοίξουν από τη φετινή σεζόν στη μαρίνα του 5άστερου ξενοδοχείου στην Χαλκιδική.

·      Το συμβόλαιο, πληροφορούμαστε είναι διάρκειας πέντε χρόνων και οι προσδοκίες είναι πολλές.

·      Και αυτό παρά την έλλειψη των Ρώσων τουριστών υψηλής οικονομικής επιφάνειας που αρέσκονται στην αγορά πολυτελών ειδών…

·      Για την ιστορία κοστούμι μάρκας Kiton φορούσε ο Παύλος, ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στην κηδεία του πατέρα του.

·      Ένα τέτοιο κουστούμι μπορεί να πάρει για να ολοκληρωθεί ακόμα και 25 ώρες ενώ κοστίζει κατά μέσο όρο 5.000 ευρώ!

·      Να πούμε ότι καταστήματα Kiton υπάρχουν ήδη σε Μύκονο αλλά και στα πολυκαταστήματα Attica στην Αθήνα και στο Golden Hall στο Μαρούσι.

——————————–

Μια τυπική έγκριση που έρχεται με τον… αραμπά

·      Στο… περίμενε για την έγκριση από την Επιτροπής Ανταγωνισμού της Βουλγαρίας βρίσκονται ακόμη ο όμιλος Βιοχάλκο και η Cosmos Aluminium.

·      Πρόκειται όπως σας έχουμε ενημερώσει εγκαίρως για την τελευταία εκκρεμότητα που πρέπει να κλείσει, προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η πώληση της ETEM στην οικογένεια Καντώνια.

·      Το θέμα, όπως αναφέρουν στη στήλη πηγές που παρακολουθούν την υπόθεση είναι τυπικό και αναμένεται να διευθετηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

·      Στην αγορά ψιθυρίζεται πως οι δυο εταιρείες έχουν ξεκινήσει ήδη να λειτουργούν ως μια ενιαία οντότητα και να χαράσσουν στρατηγική…

·      Οι συνθήκες άλλωστε, όπως λένε παράγοντες της αγοράς δεν επιτρέπουν εφησυχασμό.

·      Στην εξίσωση προστέθηκε, σημειώνουν, ακόμη ένας άγνωστος Χ, οι πολιτικές εξελίξεις που θα προκύψουν από τις επικείμενες εκλογές.

·      Η τραγωδία στα Τέμπη προβληματίζει και ενισχύει το πολιτικό ρίσκο που μέχρι πρότινος αξιολογούνταν πολύ χαμηλά από εγχώριους και ξένους επενδυτές.

·      Οι δουλειές της Cosmos πάντως όπως μαθαίνουμε συνεχίζουν να πηγαίνουν καλά…

·      Μαθαίνουμε μάλιστα πως έκλεισε την περσινή χρονιά με τζίρο άνω των 200 εκατ. ευρώ για πρώτη φορά στην ιστορία της.

·      Ελαφρώς ψαλιδισμένη πάντως ήταν η κερδοφορία ως αποτέλεσμα του υψηλού κόστους παραγωγής…

——————————

Ο «Βενέτης» συζητά την απόκτηση της Παγωτά Δωδώνη

·      Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι συζητήσεις της εταιρείας «Βενέτης» του επιχειρηματία Παναγιώτη Μονεμβασιώτη με τους πιστωτές για την διάσωση της «Παγωτά Δωδώνη».

·      Μαθαίνουμε πως υπάρχει διάχυτος προβληματισμός σχετικά με τον τρόπο που θα μπορούσε η πολύπαθη αλυσίδα παγωτού να επανέλθει σε τροχιά εξυγίανσης.

·      Και αυτό κυρίως γιατί όλες οι προσπάθειες ανάκαμψης που προηγήθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια απέτυχαν παταγωδώς.

·      Παρά το ισχυρό brand της εταιρείας και το εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων.

·      Πηγές που παρακολουθούν την υπόθεση αναφέρουν πως χρειάζεται τουλάχιστον τρία χρόνια προκειμένου να επιστρέψει σε ανοδική τροχιά.

·      Αφού βεβαίως πρώτα ξεμπλέξει το διαδικαστικό κουβάρι…

·      Η εμπλοκή «Βενέτη» προέκυψε μετά την αποχώρηση της First Runner, συμφερόντων του Αλέξανδρου Κατσιώτη από τον διαγωνισμό εξυγίανσης της Παγωτά Δωδώνη.

·      Ήταν ένας από τους επιλαχόντες στο πλαίσιο του σχετικού διαγωνισμό που έγινε πέρυσι το καλοκαίρι.

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Il Postino