Μπάρμπεκιου αξίας 50.000 λιρών ή διαφορετικά 56.900 ευρώ απόλαυσε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και οι φίλοι του.

Ο 47χρονος διάσημος Άγγλος πρώην ποδοσφαιριστής, έζησε μια ξεχωριστή νύχτα μπάρμπεκιου σε μια υπαίθρια σκηνή που δημιούργησε ο Άγγλος σκηνοθέτης Γκάι Ρίτσι (πρώην σύντροφος της Μαντόνα).

Το δείπνο, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», ήταν για 12 άτομα, στις όχθες μιας λίμνης, χαρακτηρίζοντάς το μάλιστα ως «γαστρονομική υπερβολή» του Μπέκαμ.

Το «Wild Kitchen» δημιουργήθηκε από τον Γκάι Ρίτσι στην πίσω αυλή του σπιτιού του, κοντά στο Σάλσμπουρι (Αγγλία), το 2021. Αρχικά, οι υπαίθριες σκηνές μπάρμπεκιου χρησιμοποιήθηκαν για να δέχονται στενούς φίλους, συμπεριλαμβανομένων των Βικτόρια Και Ντέιβιτν Μπέκαμ.

Η επιχείρηση μεγάλωσε και «μετακόμισε» στο χώρο της έκθεσης λουλουδιών στο Τσέλσι, όπου άρχισε να υποδέχεται τους «πολυτελείς» πελάτες του.

«Το καλύτερο ψάρι που είχα ποτέ» έγραψε ο Μπέκαμ στα social media, συνοδεύοντας την ανάτρηση με μια φωτογραφία από την πολυτελή εξωτερική κουζίνα.

Όπως αναφέρεται στις σκηνές «Wild Kitchen» και οι πελάτες «λερώνουν τα χέρια τους», αλλά με τεχνολογία που δεν παράγει καπνό.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι