Η Μπλε Κέδρος ΑΕΕΑΠ ανακοινώνει ότι απέκτησε σήμερα ισόγειο εμπορικό καταστήματος συνολικής επιφάνειας 350 τ.μ., επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης 11, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, έναντι τιμήματος 680.000 ευρώ.

O κ. Χρήστος Μπομπόλιας, Διευθύνων Σύμβουλος, με αφορμή την πραγματοποίηση της ως άνω επένδυσης, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι για ακόμα μια επιτυχημένη απόκτηση εμπορικού ακινήτου ιδιαίτερης προβολής και προσβασιμότητας. Η νέα μας επένδυση σηματοδοτεί την επέκταση της Εταιρείας μας στην πόλη της Θεσσαλονίκης ενώ διευρύνει περαιτέρω την διασπορά του χαρτοφυλακίου μας».

Εκτακτη Γ.Σ. στην Μπλε Κέδρος – Στην ατζέντα η αλλαγή χρήσης κεφαλαίων από την ΑΜΚ

Το διατηρητέο στην Κηφισιά

Πριν από μια εβδομάδα, η έκτακτη Γενική Συνέλευση της εταιρείας αποφάσισε την παροχή ειδικής αδείας για την απόκτηση από την «Μπλε Κέδρος» ακινήτου που ανήκει σε εταιρεία που ελέγχεται από τον μέτοχό της και πρόεδρο του ΔΣ Μιχαήλ Ευμορφίδη.

Όπως τονίζεται, πρόκειται για ένα τριώροφο διατηρητέο κτίριο, συνολικής επιφανείας 814,30 τ.μ., τμήμα του οποίου έχει κηρυχθεί διατηρητέο μνημείο, που έχει ανεγερθεί επί οικοπέδου εκτάσεως 372,97 τ.μ. κείμενου στον δήμο Αθηναίων και επί της οδού Φειδίου αριθμός 8, και ανήκει στην εταιρεία με την επωνυμία «Hotel Cluster Μονοπρόσωπη Τουριστική και Ξενοδοχειακή Ανώνυμη Εταιρεία», έναντι τιμήματος 4,1 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις